Teknoloji

Asus ZenFone Zoom S Vatan Bilgisayar ve Teknosa’da satışa çıktı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Asus’un kamera odaklı ZenFone telefonu ZenFone Zoom S Türkiye’de satışa sunuldu. 12 megapiksel PixelMaster ana kamera ve 12 megapiksel Zoom kamerasıyla arkada iki kamerayı birleştiren bu telefon Vatan Bilgisayar ve Teknosa bayilerinde tüketicilerle buluşuyor.

Ocak ayında ZenFone 3 Zoom adıyla duyurusu yapılan, ancak Türkiye piyasasına ZenFone Zoom S adıyla gelen bu telefonun arkasında yer alan 12 megapiksel çözünürlüklü çift kamera sistemine ek olarak önde de 13 megapiksel PixelMaster kamera bulunuyor. 5.5 inç Full HD AMOLED ekran, Snapdragon 625 işlemci, Adreno 506 GPU, 4 GB RAM gibi orta-üst segment telefonlarda gördüğümüz teknik özelliklere ek olarak 5000 mAh gibi yüksek kapasiteli bir pil de bu telefonda bulunuyor.

Tabii ki, ZenFone Zoom S’i diğerlerinden ayıran en önemli nokta kamera sistemi. Asus’un belirttiğine göre, PixelMaster teknolojili, 12 megapiksel ve geniş açılı merceğe sahip ana kamerasıyla ZenFone Zoom S, özellikle karanlık ortamlarda yüksek fotoğraf kalitesi sunuyor. Yakın çekime odaklanan 12 megapiksel Zoom kamerası ise 2.3x optik zoom ve 12 kat toplam zoom özelliğine sahip. ZenFone Zoom S, geniş f/1.7 diyafram açıklığını ve en yeni Sony IMX362 sensörü 12 megapiksel kamerasıyla birleştirerek, saniyeler içerisinde profesyonel kalitede fotoğraf çekme imkanı sunuyor. Ayrıca ASUS TriTech+’a sahip ZenFone Zoom S, DSLR fotoğraf makinelerindeki benzer teknolojiyi kullanan, tamamen yeni bir Çift Piksel PDAF (Faz Tespit Oto Odaklama) sistemiyle donatılmış. Bu sistem inanılmaz derecede hızlı otomatik odaklama imkanı sunuyor.

ZenFone Zoom S’in Türkiye?de satış fiyatı ise 2498,99 TL olarak belirlendi.

İLGİLİ HABERLER