Teknoloji

Yeni Asus ROG Phone 4 sızıntısında dikkat çeken detay

asus rog phone 4
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Asus ROG Phone 4 hakkındaki sızıntılara sürekli olarak yenileri ekleniyor. Söz konusu sızıntıların en yenisinde telefonun arka panelini ve buradaki ikinci ekranı görmek mümkün oluyor.

Bu küçük ekranda farklı desenler ve bildirimler görülebiliyor. Sızıntılarda bu ekranın iki farklı kullanım senaryosu hakkında fikir ediniliyor. Birinde oyunlar için gelen bildirimler küçük ekrana yansıtılıyor. Diğerinde ise gelen arama bildirimleri kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Sızıntıda ana ekran da çok kısa bir süre için de olsa boy gösteriyor. Burada ekranın alt ve üst çerçevelerinin simetrik olduğu görülüyor. Çerçevenin ROG Phone 3’e kıyasla daha ince olması da ayrıca dikkat çekiyor.

Asus ROG Phone 4 isminin hâlâ kesinleşmemiş olduğunu belirtmek gerekiyor. Uzak Doğu kültüründe 4 rakamı uğursuz olarak kabul edildiği için cihaz isimlerinde 4 rakamına yer verilmeyebiliyor. Akıllı telefonda 144 Hz ekran, Snapdragon 888 işlemci, 6000 mAh pil ve 65W şarj özelliğinin bulunacağı da söylentiler arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER