Teknoloji

ASUS Eee PC 1000 HE incelemeleri – Galeri

asus-eee-pc-1000-he-2-290-x-263ASUS’un Eee PC serisinin yeni ürünü 1000HE çıktığından beri inceleme sitelerinin gözdesi durumunda. PC Review sitesi bu netbook’u “MSI Wind’i tahtından eden cihaz” olarak tanımlamış. Editörleri en çok etkileyen nokta ise makinenin altı hücreli bataryaya göre tasarlanmış olması, bu da bu ürünü 10 inç’lik Aspire One ya da NC10’a göre daha ince durmasını sağlıyor.

Ayrıca 1000HE’nin seleflerine göre içerdiği diğer tasarım geliştirmelerine ve 400$’lık fiyatına da değinilmeden geçilmiyor. Yeni Intel Atom N280 işlemcisinin N270’e göre gözle görülür bir performans kazancı sağlamadığı söyleniyor. 1000HE, 10 inç Aspire One, HP 2140 ve MSI Wind ile karşılaştırıldığında performans açısından pek farklılık göstermiyor. Ayrıca yeni yazılım tabanlı hız aşırtma özelliğinin de büyük bir etki yaratmadığı söyleniyor.

Laptop Magazine de PC Review ile aynı duyguları hemen hemen paylaşıyor. Yeni klavye, yeni batarya, HDD ve RAM değişimlerine olanak sağlayan kolay erişimli panel bu editörlerin beğenisini kazanmış. Yine de editörler 1451 gr ile  bu netbook’u biraz ağır bulmuşlar.

Notebook Review sitesi de özellikle üretim kalitesine değinmiş. Cihazın güçlü ve dayanıklı plastikten üretilmiş olduğuna vurgu yapan site yeni klavye ve parlak siyah boyanında cihazın klasına farklı bir boyut kazandırdığını söylüyor.

Her üç sitenin incelemesine de aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

İlgili PC Review
İlgili Laptop Magazine
İlgili Notebook Review

Galeri: ASUS Eee PC 1000 HE
[nggallery id=54]

İLGİLİ HABERLER