Teknoloji

Apple’ın beklenen iPad etkinliği 16 Ekimde

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

apple-16-ekim-etkinlik-081014

Apple için sonbahar bereketli geçiyor. Geçtiğimiz ay yeni iPhone’ları ve Apple Watch akıllı saati duyuran şirket bunlara ek olarak iOS 8’i çıkaran şirket bu ay içinde bir başka etkinlik düzenlemesi, bunda da yeni iPad, iMac, MacBook ve MacBook Air ürünlerini duyurması, OS X Yosemite’ın da çıkışını açıklaması bekleniyordu.

Bir süredir Apple’ın beklenen etkinliği 16 Ekim tarihinde gerçekleştireceği söyleniyordu. Bu beklenti gerçeğe dönüştü ve Apple gönderdiği davetiyelerle 16 Ekimde bir toplantı düzenleyeceğini resmen duyurmuş oldu. Geçtiğimiz ayki etkinlik Cupertino’da, Flint Center gibi büyük bir yapıda gerçekleştirilmişti. Ancak gelecek hafta perşembe günü düzenlenecek etkinlik Apple’ın yerleşkesinde bulunan Town Hall Oditoryumunda gerçekleştirilecek. Nispeten daha dar ve mütevazı olan bu salonda iPhone 5s’in duyurusu gerçekleştirilmişti.

Eğer etkinliklerin düzenlendiği mekanlara göre bir karşılaştırma yapacak olursak, 16 Ekimdeki etkinlik daha düşük profilli ve mütevazı olacak gibi görünüyor.

Apple’ın 16 Ekimde düzenleyeceği etkinlikle ilgili detayları en hızlı şekilde Teknoblog’da bulacaksınız. Gelecek hafta perşembe akşamı 8’den itibaren Teknoblog’a bekliyoruz.

İLGİLİ HABERLER