Teknoloji

Apple Workflow iOS uygulamasını satın alanlara paralarını iade ediyor

apple workflowApple, kısa bir süre önce iOS üretkenlik uygulaması Workflow’u satın almıştı. Uygulamanın geliştirici kadrosunu da transfer eden şirket, ödediği rakamı için açıklamamıştı. Apple Workflow iOS uygulamasını ücretsiz hâle getirmek için de söz vermişti.

Workflow’u ücretsiz hâle getiren Apple, daha önce para ödeyerek uygulamayı indirenlerin hakkını gözetmeyi de ihmal etmedi. Cupertino merkezli şirket, mart ayından daha önce uygulamayı satın alanlara paralarını iade edeceğini açıkladı.

Apple, geri ödemeye uygun müşterilerine konuya ilişkin bilgilendirme e-postalarını göndermeye başladı. Şirket, bu e-postada müşterilerin hangi zaman kriterine göre “iadeye uygun” olarak nitelendiği konusunda ise bilgi vermedi. E-postada sadece “son zamanlarda” uygulamayı satın alanlara paralarının iade edileceği belirtiliyor.

Apple Workflow özelliklerini iOS’e entegre edebilir

Workflow’u kişisel bir otomasyon aracı şeklinde tanımlamak yanlış olmayacaktır. Kullanıcılar, Workflow’un “sürükle-bırak” tarzındaki arayüzünü kullanarak farklı aksiyonları birleştirebiliyor ve kendilerine iOS cihazları üzerinde “iş akışları” oluşturabiliyor. Örneğin, bir Workflow araç takımı kurarak tek dokunuşla komplike aksiyonlar gerçekleştirilebiliyor. Apple’ın Workflow’un özelliklerini iOS’in gelecek sürümlerine entegre etmesi de şaşırtıcı olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER