Teknoloji

Apple watchOS 8 çıkış tarihini açıkladı

apple watchos 8

Apple, akıllı saatleri için hazırladığı watchOS 8 güncellemesinin çıkış tarihini açıkladı. Güncelleme, 20 Eylül’den itibaren kullanıcılarla buluşacak. Şirket watchOS 8’i de iOS 15, iPadOS 15 ve macOS Monterrey ile birlikte WWDC 2021’de duyurmuştu.

Güncellemenin Apple Watch’lara mütevazı ancak bazı hoş yenilikler getireceği söylenebilir. iOS 15 ile sunulan Odak Modu gibi özellikleri destekleyen watchOS 8’de uygulama bildirimleri üzerinde daha gelişmiş kontrol imkanları sağlanıyor.

Wallet’ta saklanabilecek anahtar ve kimliklerin sayıları da watchOS 8 ile birlikte artıyor. Apple’ın yeni akıllı saati Apple Watch Series 7’nin iPhone 13 modellerinden daha sonra piyasaya çıkacağını hatırlatmakta fayda var.

watchOS 8, Apple Watch Series 7’nin daha büyük ekranından da faydalanarak kullancılara yeni kadran seçenekleri sunacak. Pilates ve Tai Chi de saatin desteklediği egzersiz türleri arasına girerken, Mindfulness uygulaması da yenileniyor ve kullanıcılara rahatlamaları için farklı imkanlar sağlıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER