Manşetler

Apple Türkiye’de Apple Watch satışına başladı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

apple-watch-kalp-hizi-010615

Apple’ın akıllı saati Apple Watch, geçen hafta duyurulduğu gibi, bugün sabah saatlerinden itibaren satışa sunuldu. Apple Watch satın almak isteyenler Apple Online Store, Apple’ın İstanbul’da bulunan fiziksel mağazaları veya Türkiye’nin dört bir yanına dağılmış olan yetkili Apple satıcıları aracılığıyla bunu gerçekleştirebilirler.

Apple Watch’un üç farklı serisi bulunuyor. Giriş seviyesinde Apple Watch Sport modelini görüyoruz. Alüminyum alaşımlı kasa ve spor kordonlarla sunulan Apple Watch Sport’un fiyatları 1249 TL’den başlıyor.

Apple Watch modeli ise paslanmaz çelik gövdeye sahip. Bu seri içinde daha fazla kayış seçeneği bulunuyor ve kayışların değeri arttıkça Apple Watch’un değeri de yükseliyor. Bu serinin başlangıç fiyatı 1999 TL.

En üst uçta gördüğümüz Apple Watch Edition ise lüks ürün sınıfına giriyor. 18 ayar roze ve sarı altın gövdeye sahip olan Apple Watch Edition serisi modellerinin fiyatları 34 bin TL’den başlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Hangi Apple Watch akıllı saat modelini seçmelisiniz?

Apple Watch serileri dışında çeşitli kayışlar da ayrı olarak satılıyor. Her bir Apple Watch modelinin 38 mm. ve 42 mm. büyüklükteki versiyonları bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER