Teknoloji

Apple Watch için ülke bayraklı saat kadranı geliyor

apple watch watchos 7 saat kadranı
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Daha önce karşımıza çıkan çeşitli sızıntılar, watchOS 7 ve Apple Watch Series 6 ile büyük yeniliklerin geleceğini göstermişti. Bunların arasında uyku takibi ve saat kadranı paylaşımı da bulunuyor. 9to5Mac tarafından geçilen son habere göre, ilgi çekici bir başka özellik de geliyor. “Uluslararası” saat kadranı da yakında kullanımda olacak.

Ancak daha önceki sızıntılardan farklı olarak, Uluslararası saat kadranı sızıntısının kaynağı iOS 14 içinde bulunan çeşitli görseller. Bu sayede özelliğin nasıl görüneceği hakkında net bir fikre sahip oluyoruz.

Görsellerden anlaşıldığı kadarıyla, kullanıcılar istedikleri ülkeyi saat kadranı olarak seçebilecekler. Daha sonra bu ülke bayrağının küçültülmüş bir versiyonu Apple Watch ekranının arka planına yerleştirilecek. Saatin bu bayrağın üzerinde nasıl gösterileceği açık şekilde görülmüyor. Aynı zamanda kullanıcıların bu saat kadranında hangi komplikasyonları kullanabileceğini de bilmiyoruz.

watchOS 7’nin sonbaharda çıkması bekleniyor. Normalde Apple, haziran ayında düzenlediği WWDC’de yeni işletim sistemlerinin tanıtımını yapar. Ancak koronavirüs salgını nedeniyle bu etkinliğin düzenlenip düzenlenmeyeceği de şu an için kesinleşmedi.

İLGİLİ HABERLER