Manşetler

e-SIM destekli Apple Watch modelleri Türkiye’de satışa sunuluyor, fiyatlar belli oldu

apple watch e-sim series 7 inceleme

Apple Watch e-SIM modelleri uzun bir bekleyişin ardından Türkiye’de satışa sunuluyor. Apple Online Store’daki Apple Watch sayfasının üst kısmında “GPS+Cellular modeller yakında sizinle” şeklinde bir mesaj kullanıcıları karşılıyor.

Apple’ın akıllı saat portföyünün en yeni ve en güçlü üyesi olan Apple Watch Series 7’nin e-SIM destekli versiyonu 13399 TL’den başlayan fiyatlarla satılacağı görülüyor. Bu meblağı ödeyenler saatin 41 mm. kasalı versiyonuna sahip olacak. 45 mm. kasa ve e-SIM desteğini bir arada isteyenlerin ise 13899 TL ödemesi gerekecek.

2020 çıkışlı Apple Watch SE de hücresel bağlantı isteyenlerin ödemesi gereken minimum bedel ise 9299 TL. 44 mm. kasaya sahip versiyona hücresel bağlantı desteği eklendiğinde ise fiyat ise 9799 TL.

Apple Online Store’da Apple Watch Series 3 satışı da devam ediyor. Ancak bu model için e-SIM seçeneği sunulmuyor.

Hücresel bağlantıyı saate getiren e-SIM sayesinde sadece Apple Watch’u kullanarak arama yapmak ve mesaj göndermek mümkün oluyor. Kullanıcılar telefonları yanında olmasa bile ulaşılabilir oluyor. Aynı zamanda saat üzerinden mesaj gönderilebiliyor ve alınabiliyor.

Apple Online Store’da verilen bilgiye göre, Apple Watch e-SIM modelleri sadece Turkcell tarafından destekleniyor. Bu modellerin ne zaman piyasaya çıkacağı konusunda da henüz net bir bilgi verilmiş değil.

İLGİLİ HABERLER