Teknoloji

Analistlere göre 2015’te 19 milyon Apple Watch satılabilir

apple-watch-suya-dayanikli-090315

Apple bu akşam düzenleyeceği “Spring Forward” isimli etkinlikle piyasaya çıkışı öncesinde akıllı saati Apple Watch’a dair son gelişmeleri kamuoyuyla paylaşacak. Bu etkinliğe sayılı saatler kala, analistlerin nisan ayı içinde satışa sunulacak Apple Watch’a dair öngörüleri ortaya çıkmaya devam ediyor. Apple’ın akıllı saatinin 2015 içinde 19 milyon adet satabileceğini belirten analistler, söz konusu satışların 10 milyonluk kısmının yıl sonunda gerçekleşmesini öngörüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRApple Watch ile ilgili şimdiye kadar neler biliyoruz?

Söz konusu öngörünün sahibi olan BMO Capital Markets analisti Keith Bachman, Apple Watch satışlarının yavaş yavaş hız kazanacağını ve hızlanma sürecinde uygulama mağazasının gelişiminin önemli bir rol oynayacağını dile getirdi. Bachman’a göre, Apple Watch uygulamalarının sayısının artmasıyla birlikte akıllı saatin yayılması da hızlanacak ve 2016’da satılan Apple Watch sayısı 36.5 milyona kadar çıkacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRApple’ın 9 Mart Watch etkinliğinde neler bekliyoruz?

Giyilebilir ürünler yeni bir konsept olmasa da, kategorinin bugüne kadar kazanamadığı ivmeyi Apple Watch sayesinde yakalayabileceğini düşünenlerin sayısı oldukça fazla.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER