Manşetler

Apple Watch 24 Nisanda 349 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak

apple-watch-farkli-buyukluk-090315

Apple’ın akıllı saat pazarına giriş anahtarı olan Apple Watch, 24 Nisanda 349 dolardan başlayan fiyatlarla yurtdışında satışa sunulacak. Akıllı saatin üst segment modellerinin fiyatı ise 10 bin doları aşacak.

Alüminyum kaplı giriş seviyesi modeli Apple Watch Sport’un 38 nm versiyonu 349, 42 nm versiyonu ise 399 dolardan başlayan fiyatlarla satılacak satılacak. Paslanmaz çelik kaplı Apple Watch’un 38 nm versiyonu için 549 dolar, 42 nm versiyonu içinse 599 dolar ödemek gerekecek. Bu serinin fiyatları seçilen kayış türüne göre 1049 veya 1099 dolara kadar çıkabilecek. 18 karat altın kaplamalı Apple Watch Edition serisi ise 10 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılacak. Apple Watch Edition serisi seçilmiş mağazalarda potansiyel sahipleriyle buluşacak.

Apple Watch’un ön sipariş süreci 10 Nisanda başlayacak. Cupertino merkezli şirketin akıllı saati ilk olarak ABD, Birleşik Krallık, Çin, Avusturalya, Kanada, Almanya, Fransa, Japonya ve Hong Kong’da piyasaya sürülecek. Kullanıcılar Apple Watch’u ön siparişe çıkmasıyla birlikte Apple mağazalarında görülebilecek. Satışa sunulmasının ardından Apple Watch’u farklı mağazalardan satın almak da mümkün olacak.

İLGİLİ HABERLER