Eğlence

Apple Music Türkiye aylık üyelik ücretlerine zam geldi

apple music

Apple’ın müzik servisi Apple Music’in Türkiye’deki kullanım ücretlerine zam yapıldı. Apple Music Türkiye fiyatları üzerinde yapılan artış bu hafta içinde hizmetin resmi web sitesine yansıtıldı. Apple Music dahilinde Öğrenci, Bireysel ve Aile olmak üzere üç farklı paket bulunuyor.

Apple Music Öğrenci ve Bireysel paket sahipleri; 90 milyondan fazla şarkı, Uzmanlar tarafından derlenen 30.000’den fazla çalma listesi, Siri’den isteyerek şarkı, albüm, çalma listesi veya radyo istasyonu bulma, Müzikleri reklamsız dinleme, Orijinal programları, konserleri ve özel içerikleri izleme, Sanatçıların yayın yaptığı radyo istasyonlarını canlı olarak veya kayıttan dinleme, Apple aygıtlarında kullanabilme, Siri’ye Yaz özelliğiyle çalışma, Desteklenen diğer aygıtlarda kullanabilme, Dolby Atmos özellikli uzamsal ses teknolojisi, Tüm Apple Music kataloğunu kayıpsız ses formatında dinleme, Şarkı sözleri görünümü, Arşivinize 100.000 şarkı indirebilme, tüm arşivinize her aygıttan erişme ve online ya da offline dinleme gibi özelliklerden yararlanabiliyor. Bu hizmetlerden öğrenciler şimdi; 6,99 TL olan eski fiyat yerine 9,99 TL olan yeni fiyattan yararlanabiliyor.

Bireysel paket sahipleri için Apple Music aylık ücreti 13,99 TL’den 19,99 TL’ye yükseltildi.

Yukarıdaki özelliklere ek olarak altı kişi için sınırsız erişim hakkı, aile üyelerinin her biri için kişisel müzik arşivi ve aile üyelerinin her biri için kişiselleştirilmiş müzik önerileri özelliklerine sahip olan Aile paketinin fiyatı ise 20,99 TL’den 29,99 TL’ye çıktı.

Apple, tüm paketler için 1 aylık sınırsız ve ücretsiz deneme hakkı sunmaya devam ediyor. Ayrıca Shazam kullanıp ilk kez Apple Music üyeliği açacaklar için 3 aylık ücretsiz deneme hakkı sunuluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER