Eğlence

Apple Music özel içeriklerine Noel Gallagher ve Sam Smith ile devam ediyor

apple music
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

apple musicApple müzik ve eğlence sektöründeki çalışmalarında özel içerikleri öne çıkarma yaklaşımını sürdürüyor. İngiliz müziğinin iki önemli ismi Noel Gallagher ve Sam Smith, özel konser filmleriyle Apple Music abonelerinin karşısına çıkacak.

Gallagher’ın konser filmi “Who Built the Moon Live” ismini taşıyor. Kasım ayının başlarında Londra’daki York Hall’da gerçekleştirilen konserde kaydedilen görüntülerden oluşan filmde Noel Gallagher, hem yeni projesinin en yeni albümünden şarkıları hem de Oasis’in klasik hâline gelmiş eserlerini seslendiriyor.

Sam Smith’in konser filmi ise “The Thrill of It All Live” adını taşıyor. Bu filmde de yine Londra’da gerçekleştirilen bir konserde kaydedilen görüntüler yer alıyor. Filmde Smith’in popüler şarkılarının yanı sıra Disclosure gibi konuk grupların katılımıyla seslendirilen şarkılar da bulunuyor.

Apple Music için özel içerikler yeni bir kategori değil

Apple Music için özel içerikler yeni bir kategori değil. Konser videoları da söz konusu özel içerikler arasında sıklıkla yer alıyor. Çevrimiçi müzik servisi daha önce Arcade Fire, Pink ve Taylor Swift gibi isimlerin konser videolarını aboneleriyle buluşturmuştu. Noel Gallagher ve Sam Smith’in konser filmlerinin eş zamanlı olarak duyurulması, şirketin özel içerik ve konser videoları stratejisini daha fazla ağırlık vererek sürdüreceğini gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER