Teknoloji

Apple iPhone 6s’in 3D Touch özelliğini interaktif masalarla tanıtıyor

iphone-6s-inceleme-00006

3D Touch’ı yeni iPhone 6s modellerinin en önemli özelliği olarak lanse eden Apple, bu özelliği yeni iPhone’larının pazarlama çalışmalarında da daha merkezi bir konuma taşıyor. Jamie Foxx’un boy gösterdiği yeni iPhone 6s reklamının ana teması olan 3D Touch, şimdi de Apple’ın New York ve San Francisco’daki mağazalarına kurulan interaktif masalar sayesinde potansiyel alıcılara uygulamalı biçimde anlatılıyor.

Bu özel masaların üstüne yerleştirilen iPhone 6s’lere “kuvvetli bir dokunuş” uygulandığında masa da karşılık veriyor ve masada su dalgacıkları oluşuyor.

Bu yöntemin iPhone 6s almayı planlayanlara 3D Touch özelliğini anlatmak için oldukça eğlenceli bir yol olduğunu söylemek gerekiyor. Apple’ın söz konusu demo masasını daha çok mağazasına yerleştirip yerleştirmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: iPhone 6s İncelemesi

3D Touch özelliği ilk etapta sadece bazı yerleşik iOS 9 uygulamaları tarafından desteklense de, 3D Touch ile uyumlu hâle gelen üçüncü taraf uygulama sayısı da sürekli olarak artıyor. Özellikle oyun yapımcılarına önemli bir potansiyel sunan 3D Touch’ın farklı uygulama biçimleri de merakla bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER