Manşetler

Apple basın toplantısını duyurdu, yeni iPhone 12 Eylülde geliyor

Apple beklenen resmi açıklamayı yaptı. Şirket 12 Eylül tarihinde San Francisco’daki Yerba Buena Sanat Merkezi’nde bir basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısının davetiyeleri gönderildi ve böylelikle tarih kesinleşmiş oldu. Aslına bakarsanız, 12 Eylül tarihi yaklaşık bir aydır ortalıkta dolaşıyordu ve artık neredeyse kesinleşmiş gibiydi. Sadece Apple’ın davetiyeleri gönderip bu tarihi kesinleştirmesi bekleniyordu.

Yukarıdaki davetiyede 12 Eylül tarihini temsil eden “12” rakamı dikkat çekiyor. Ancak 12’nin yansımasına baktığınızda 5 rakamının gizlendiğini farkedeceksiniz. Bu, Apple’ın tanıtacağı yeni iPhone’u “iPhone 5” olarak lanse edeceğinin bir işareti sayılabilir. Şirketin üçüncü nesil iPad’i “yeni iPad” olarak anması bundan böyle iOS cihazlarında da genel bir ad politikası izleyeceği ihtimalini akıllara getirmişti. Ancak davetiyede gizlenmiş olan “5” rakamı yeniden tersini düşünmemize neden oluyor.

Takvimlerinize şimdiden işleyin. 12 Eylül akşamı saat 8’de Teknoblog’da buluşalım ve Apple’ın yeni ürününü beraber karşılayalım. Yurt dışındaki kaynakları takip edip hem salonda olan gelişmeleri aktarmaya çalışacağız hem de gelişmeleri anında hazırlayacağımız yazılarla aktaracağız.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER