Teknoloji

Apple iPhone 4S ve iPad 2’de performans artıran iOS 8.1.1 güncellemesini yayınlandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

iphone-4s-inceleme-00018

Apple iPhone, iPad ve iPod touch için iOS 8.1.1 güncellemesini yayınladı. Hata düzeltmeleri ve güvenlik güncellemelerinin yanı sıra, Apple’ın söylediğine göre bu en son sürüm iPad 2 ve iPhone 4S gibi iki eski iOS cihazında performans artışı sağlayacak.

Eski cihazlara iOS’in daha yeni sürümlerini yüklemek çoğu zaman performans düşüşüne neden oluyor, bu da kullanıcı deneyiminin daha öncekine göre daha kötü ve yavaş olmasına neden oluyor. Geçen yıl iOS 7’ye geçişte bu yaşanmıştı ve Apple bu yıl eski cihazlarını tutmaya devam eden müşterileri için işleri daha iyi hâle getirmek için sıkı şekilde çalışıyor.

Ayrıca Mac tarafında da bir güncelleme mevcut. Apple OS X 10.10.1 güncellemesini yayınladı. Yosemite’ye gelen bu ilk güncellemeyle birlikte daha iyi Wi-Fi dayanıklılığı, iyileştirilmiş Microsoft Exchange bağlantıları, belirli e-posta sağlayıcılarını kullanarak mesaj gönderirken Mail’in daha sağlam çalışmasını sağlayacak düzeltmeler sunuluyor. Apple’ın Back to My Mac işlevi de OS X 10.10.1 ile birlikte Yosemite’de daha iyi çalışır hâle geliyor. Son sürümü Apple’ın Mac App Store uygulama mağazasının Güncellemeler sekmesi üzerinden indirebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER