Eğlence

Apple 100 iOS oyun ve uygulamasının fiyatını indirdi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

app-store-iphone-6-080715-1

Apple, iTunes App Store’daki indirim kampanyalarını genellikle oldukça yüksek sesli biçimde duyuruyor. Ancak, şirket iOS uygulamaları için başlattığı son kampanyanın tanıtımında sessiz kalmayı tercih etti. Apple’ın başlattığı son indirim kampanyası, uygulama geliştiricisi Readdle’ın Twitter hesabından yaptığı bir paylaşım sayesinde gün yüzüne çıktı.

İndirim kampanyasının kapsamında 100 oyun ve uygulama bulunuyor. Kampanya kapsamındaki oyun ve uygulamaların her biri, indirim süresince 0,59 TL’den satılacak.

Apple’ın yeni App Store indirim kampanyasının üyeleri ise oldukça popüler. Angry Birds, Fruit Ninja ve Cut the Rope gibi klasik oyunlar; BADLAND, Limbo, Goat Simulator ve The Room Two gibi çok satan popüler oyunlar, GoodReader ve Soulver gibi üretkenlik uygulamaları ve Pixelmator, Facetune, Halftone 2 ve Clone Camera gibi fotoğraf uygulamaları, 0,59 TL’den satılan iTunes App Store uygulamaları arasında yer alıyor.

Apple’ın iTunes App Store indirim kampanyasına ek olarak, Google Play Store’da da oyunlar için benzer bir imza kampanyası başlatıldı. Ancak Google Play Store’daki kampanyanın, en azından şu an için, Türkiye’de geçerli olmadığını belirtmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER