Teknoloji

Apple’dan Sevgililer Günü için mobil hediye ve uygulama tavsiyeleri

app store 14 şubat sevgililer günü
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sevgiliniz için özel bir Sevgililer Günü hazırlığı yapmak istiyorsanız, Apple mobil uygulamalardan özel Memoji’lere kadar farklı hediye alternatiflerini sizin için sunuyor.

Hediye alışverişi

Eğer henüz sevgililer günü almadıysanız, alışverişi son güne bıraktıysanız, n11.com ve Hepsiburada gibi uygulamaları kullanarak sizin için özel kişiye bugün teslim edilecek en güzel hediyeyi seçebilir, Çiçek Sepeti uygulaması ile hediye ya da çiçek siparişinizi verebilirsiniz. Farklı hediye alternatifleri arıyorsanız Jestini Yap uygulamasıyla sevdiğinize seyahat, sağlıklı yaşam, spa hatta sosyal sorumluluk gibi sevdiklerinizi mutlu edecek ve şaşırtacak jestler yapabilirsiniz.

Sosyal medya üzerinden Sevgililer Günü kutlaması

Seçtiğiniz fotoğraflarla bir hikaye ya da sizin için özelleşmiş bir paylaşım planlıyorsanız, Unfold uygulamasının Love paketinden bir şablon seçebilir ve istediğiniz platformdan paylaşabilirsiniz. Hızlı ve eğlenceli şekilde etkileyici videolar oluşturmanızı sağlayan Clips uygulaması ile video kliplerinizi, fotoğraflarınızı ve müziklerinizi bir araya getirerek, Mesajlar uygulaması veya seçeceğiniz popüler sosyal medya platformundan sevdiğinizle paylaşabileceğiniz özel videonuzu hazırlayabilirsiniz.

Sevgililer Günü için kişiselleştirilmiş hediyeler

Sevdiğiniz için eğlenceli ve sizin için özelleştirilmiş farklı bir sürpriz hazırlamak istiyorsanız tarzınıza ve ruh halinize uygun bir Memoji oluşturabilir, Mesajlar ve FaceTime uygulamalarında kullanabileceğiniz karakterler yaratabilirsiniz. Ya da, sizin sesinizi kullanan ve yüz mimiklerinizi yansıtan dinozordan kaplana 16 farklı karakter içinden seçin yaparak kendi özel Animoji’nizi oluşturabilirsiniz.

Ayrıca iPhone’unuzda çok sevdiğiniz fakat fotoğraf arşivinizin derinliklerinde kalmış ve unutulmuş anları yeniden keşfedebilir ve sevdiğinizle paylaşabilirsiniz. iPhone’unuzdaki Fotoğraf uygulaması içindeki Anılar sekmesinde en anlamlı fotoğraflarınızdan ve videolarınızdan otomatik olarak özenle seçilmiş koleksiyonlar oluşturabilir ve sevdiğinizle paylaşabilirsiniz.

Hâlâ plan yapmayanlar için mobil uygulama tavsiyeleri

Koşturmaca içerisinde hala akşam yemeği rezervasyonunuzu yapmadıysanız Reztoran-Restoran Rezervasyon uygulaması ile sevdiğiniz tarza uygun ya da yeni açılmış, yüzlerce restoran alternatifleri arasından kolaylıkla seçiminizi yapabilir ve masanızı ayırabilirsiniz. Eğer sevdiğinizle romantik bir tatil planlamak istiyorsanız Trivago ile ideal otelinizi arayabilir, dünya çapında yüzlerce siteden alınan fiyatları karşılaştırarak ve yorumları okuyarak güvenle seyahat edebilirsiniz. Bu özel akşam için farklı bir etkinlik arıyorsanız Biletix uygulaması ile şehirde Sevgililer Günü’nde gerçekleşecek etkinliklerden size uygun olanı bulabilirsiniz. Oscarlar yaklaşıyor, bu özel gecede sinemaya gitmeyi tercih ederseniz, Sinemia uygulaması ile beğendiğiniz filme ait bilgilere ulaşabilir ve size uygun seansı ayarlayabilirsiniz.

Sevgililer Günü’nde evde yemek yemek isteyenlere özel

14 Şubat’ta özel menü ile sevdiğinizi şaşırtmak istiyorsanız Kitchen Stories uygulaması ile sevgi dolu yemekler hazırlayabilirsiniz. Pratik tarifler, adım adım fotoğraflı açıklamalar ve nasıl yapılır ipuçlarıyla Sevgililer Günü menüsünü eğlenerek hazırlayabilirsiniz. Evdeki malzemelere göre menüyü düzenlemek isterseniz Yemek.com ile videolu yemek tariflerini izlerken püf noktalarını da öğrenebilir, akşam yemeğinde ahçılık sırlarınızdan bahsedebilirsiniz. Yemek pişirmek için zamanınız yoksa Yemek Sepeti uygulaması ile yüzlerce restoran arasından damak tadınıza en uygun akşam yemeği siparişinizi verebilirsiniz. Size sadece romantik akşam yemeği masasını hazırlamak kalır.

Sevgililer Günü için özel hazırlanmış Apple Music listeleri

Evinizde romantik yemeğinizi yerken sohbetinize eşlik edecek romantik müzikleri Apple Music?te hazırlanan özel “Aşk” odasında ruh eşinizle romantik bir gece geçirirken size eşlik edecek listeler içinden seçiminizi yapabilirsiniz. 60lardan 2010?lara uzanan müzik tarihinin zirvesindeki en iyi aşk sarkılarından oluşan listelerden, aşkın her evresine hitap eden her türde özel listelere, popüler türk sanatçıların beğenilen aşk şarkılarından oluşan listelere, ruh eşinizle romantik bir gece geçirirken size eslik edecek listelere hatta aynı zamanda Sevgililer Günü?nde Aşk açısı çeken ruhlar icin özel derlenmiş listeleri bulabilirsiniz. Ayrıca aşkı her yönüyle işleyen parçaların yer aldığı özel radyolardan birini de seçebilirsiniz.

Sevgililer Günü’nü evde geçirecekler için

Sevdiğinizle baş başa evin sakin ortamında film seyretmek istiyorsanız BluTV uygulaması ile aşk temalı filmlerin içinden seçim yapabilirsiniz. Film uzmanları tarafından seçilmiş filmlerin arasından Mubi uygulaması ile de tercihinizi yapabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER