DosyaManşetler

Apple’dan Anneler Günü için özel hediye tavsiyeleri

apple anneler günü

14 Mayıs Pazar Anneler Günü… Tabii ki, annelerimize sevgimizi göstermek bir gün ile sınırlanamaz, ancak günlük hayatın koşuşturması içinde çoğunlukla unuttuğumuz, fırsat bulamadığımız sevgi ifadesini en azından bu özel günde yeniden yerine getirme, annelerimizi hatırlama ve sevindirme fırsatı buluyoruz. Hediyeler ise bu özel günü taçlandıran araçlar olarak nitelendirilebilir. Apple da, önümüzdeki pazar gününe özel bazı hediye tavsiyeleri sunuyor. Eğer anneniz için özel bir hediye düşünüyorsanız, Apple’ın özel olarak seçtiği ürünlere bir göz gezdirmenizde fayda olacaktır.

iPhone 7 (PRODUCT)RED Special Edition

Bu yıl hem annenizi sevindirmek hem de önemli bir amaca katkıda bulunmak isterseniz, Apple’ın geçtiğimiz mart ayında tanıttığı, kırmızı renkli iPhone 7 veya iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition’ı hediye edebilirsiniz. Bu iPhone’ların satışından elde edilen gelirin bir bölümü HIV/AIDS testleri, danışmanlık ve özellikle virüsün annelerden yeni doğan bebeklere geçmesini önlemeye odaklanan tedavi ve önleme programları sağlayan Global Fund’a aktarılıyor.

iPhone 7 ve 7 Plus’ın diğer renkteki versiyonlarıyla aynı teknik özelliklere ve performansa sahip olan kırmızı renkli iPhone sayesinde anneniz en güzel anlarını yüksek kaliteli fotoğraflar veya videolarla ölümsüzleştirebilir, sizinle yüksek kalitede FaceTime görüşmeleri gerçekleştirebilir.

4299 TL’den başlayan fiyatlarla

AirPods

Kadınlar evde kabloların ortalıkta dolaşmasından pek hoşlanmaz. Bu durumdan yola çıkarak ona güzel bir kablosuz kulaklık hediye edebilirsiniz. Geçtiğimiz yılın sonlarında satışa sunulan AirPods sayesinde anneniz hem müzik dinlerken, hem sizinle konuşurken kablosuz teknolojinin rahatlığını yaşayabilir.

AirPods tek şarjla 5 saate kadar dinleme süresi sunuyor. Şarj kutusu ise tüm gün boyunca müzik dinlemeyi sağlayan toplam 24 saatten fazla dinleme süresi sağlayan ek şarjlar sunuyor. Anneniz AirPods’a çift dokunup Siri’ye ulaşarak müziğini seçebilir ve kontrol edebilir, ses düzeyini değiştirebilir, pil durumuna bakabilir veya Siri’nin onun için yapabileceği diğer tüm işlemleri gerçekleştirebilir.

AirPods, kablosuz kulaklığın telefona veya diğer cihazlara bağlanma zahmetini ortadan kaldırıyor. Şarj kutusunu iPhone’un yakınındayken açın, AirPods’u tek bir dokunuşla iPhone ve Apple Watch’a ya da iPad ve Mac gibi iCloud hesabınızda oturum açmış diğer tüm aygıtlara hemen bağlayın.

899 TL

Apple Watch Series  2

Bu Anneler Günü’nde, annenize aktif, yüksek motivasyonlu ve bağlantıda kalmasını sağlayacak özelliklerle dolu, üstün bir sağlıklı yaşam aygıtı hediye etmek isterseniz, Apple Watch Series 2’yi düşünebilirsiniz. Farklı fiyat ve malzemelere sahip Apple Watch, Apple Watch Nike+, Apple Watch Hermès ve Apple Watch Edition arasından seçim yapabilirsiniz.

Çift çekirdekli işlemcili, 50 metreye kadar suya dayanıklı ve yerleşik GPS özelliğine sahip Apple Watch, annenizin en güzel günlerini yaşamasına yardımcı olacak özelliklerle geliyor.

1649 TL

iPad (2017)

Bu Anneler Günü’nde annenize 1.599 TL’den başlayan, şimdiye kadarki en uygun fiyat seçenekleriyle sunulan yeni nesil iPad hediye edebilirsiniz.

Yeni nesil iPad’deki 9.7 inç Retina ekran, yüksek performans, tüm gün dayanan pil ömrü, hızlı kablosuz bağlantı özellikleri ve 1,3 milyon uygulama sayesinde, anneniz kitap okuyabilir, film izleyebilir, internette gezinebilir, ailenin diğer üyeleriyle FaceTime görüşmeleri yapabilir, çocuklarının ve torunlarının fotoğraflarına bakabilir ve daha birçok aktivitenin keyfini çıkarabilir. iPad’in barındırdığı Touch ID özelliği sayesinde, anneniz iPad’in kilidini kolayca ve güvenle açabilir.

Ayrıca 2017 model iPad iOS 10 ile yüklü olarak geliyor. Böylece anneniz Mesajlar’da Etiketler’i, tam ekran efektleri ve diğer özellikleri kullanabilir, Siri’den yepyeni şekillerde yararlanabilir, Split View ve Resim İçinde Resim gibi çoklu görev özelliklerinden faydalanabilir. Yeni iPad altın, gümüş ve uzay grisi renk seçenekleriyle sunuluyor.

1599 TL’den başlayan fiyatlarla

MacBook

Altın, roze altın, gümüş ve uzay grisi dahil dört renk seçeneğiyle sunulan MacBook, şık tasarımın yanı sıra meşgul annelerin işlerini yapmalarına yardımcı olan yüksek performans ve tüm gün dayanan pil ömrü sunuyor. 13 mm kalınlıkta ve 0,92 kg ağırlığında bir gövdeyle gelen MacBook, Apple’ın belirttiğine göre, bugüne kadar üretilmiş en hafif ve kompakt Mac dizüstü bilgisayar olması sayesinde el çantanıza kolaylıkla sığar.

Köşeden köşeye camdan oluşan 12 inç Retina ekranı, her şeyi odak noktasına taşıyarak her bir görüntünün ekranda zengin ve capcanlı detaylarla görünmesini sağlıyor.

5999 TL’den başlayan fiyatlarla 

Apple TV

Apple TV sayesinde anneniz arkasına yaslanıp en sevdiği dizileri ve filmleri kolaylıkla izleyebilir. iTunes’dan film kiralamanın yanı sıra Turkcell TV+ uygulamasıyla kaçırdığı programları geri alıp en baştan izleyebilir, puhutv’den popüler Fi dizisini tüm bölümleriyle izleyebilir, Blu TV uygulamasıyla eski ve popüler dizilerin keyfini bölüm bölüm çıkarabilir. Bunun yanı sıra gün boyunca ilgisini çekecek birçok egzersiz, alışveriş, yemek, vs. uygulaması da Apple TV üzerinden kullanılabiliyor.

749 TL’den başlayan fiyatlarla

iTunes Filmleri

Annenize özel bu günü, Anneler Günü hafta sonunda indirimli sunulacak iTunes “Sinemanın Güçlü Anneleri” filmlerinden biriyle kutlayabilirsiniz.

BeatsX

Hiç yerinde durmayan anneler için BeatsX, bu markanın en yeni kablosuz kulak içi kulaklığı olmasının yanı sıra her gün ve tüm gün kullanım için son derece hafif, güvenli ve esnek bir tasarıma sahip. Apple’ın belirttiğine göre 8 saat pil ömrüne ve 5 dakika şarj ederek 2 saat dinleme süresine sahip olmayı sağlayan Fast Fuel şarj özelliğiyle annenizin enerjisi hiçbir zaman tükenmeyecek. RemoteTalk, aygıta ulaşmaya gerek kalmadan aramaları yanıtlamayı, müzik dinlemeyi ve Siri’yi etkinleştirmeyi sağlıyor. Entegre Apple W1 yongası ise tek adımda kolay Bluetooth bağlantısının yanı sıra iCloud’a kayıtlı aygıtlar arasında kolayca geçiş yapma olanağı sunuyor. Beats X siyah, beyaz, gri ve mavi renk seçenekleriyle sunuluyor.

699 TL

Powerbeats3 Wireless

Anneler, Beats’in yeni atletik kablosuz kulaklığı Powerbeats3 Wireless ile egzersiz yapmak için daha fazla motivasyon bulacaklardır. Tere ve suya karşı dayanıklı bu kulaklık, yerine tam oturan esnek kulaklık kancalarıyla en zorlu aktivitelerde bile optimum sabitleme sağlıyor. 12 saat pil ömrüne ve 5 dakika şarj ederek 2 saat dinleme süresine sahip olmayı sağlayan Fast Fuel şarj özelliğiyle annenizin enerjisi hiçbir zaman tükenmeyecek. RemoteTalk, aygıta ulaşmaya gerek kalmadan aramaları yanıtlamayı, müzik dinlemeyi ve Siri’yi etkinleştirmeyi sağlıyor. Entegre Apple W1 yongası ise tek adımda kolay Bluetooth bağlantısının yanı sıra iCloud’a kayıtlı aygıtlar arasında kolayca geçiş yapma olanağı sunuyor. Powerbeats3 Wireless siyah, beyaz, kırmızı, mavi ve sarı renk seçenekleriyle sunuluyor.

899 TL

Beats Pill+

Annenize misafir ağırladığında davetlilere kaliteli müzik ziyafeti de sunmasını sağlayacak bir hoparlör hediye etmek ister misiniz Beats Pill+ taşınabilir kablosuz hoparlör, etrafındakileri eğlendirmekten hoşlanan anneler için isabetli bir hediye seçimi gibi görünüyor. Bütün odayı zengin ve net bir sesle dolduracak kadar güçlü olmasının yanı sıra, yoldayken çantada taşıyabilecek kadar kompakt olan bu taşınabilir hoparlör 12 saat pil ömrüne sahip. Şarj çıkışı sayesinde diğer cihazları da şarj edebiliyor. Güçlendirilmiş/stereo ses için iki Beats Pill+ hoparlörü eşleştirebilir veya bir Beats Pill+ hoparlörle iki müzik aygıtını eşleştirerek sırayla DJ’lik yapabilirsiniz.. Siyah, beyaz ve kırmızı renk seçenekleriyle sunuluyor.

1099 TL

İLGİLİ HABERLER