Teknoloji

Apple ikinci Android uygulamasını Beats Pill+ hoparlör için hazırladı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

beats-pill-plus-android-301015

Apple, Android platformu için uygulama geliştirme konusunda oldukça ağırkanlı davranmıştı. İlk olarak Android’den iOS’e geçeceklerin işini kolaylaştırmak için Move to iOS isimli bir Android uygulaması hazırlayan Apple, Google’ın mobil işletim sistemini kullananlara yeni bir uygulama daha sunuyor.

Beats’in Apple tarafından satın alınmasının ardından piyasaya sürdüğü ilk hoparlör olan Beats Pill+ için hazırlanan mobil uygulama, Android kullanıcılarıyla da buluştu.

Beats Pill+ Android uygulaması oldukça temel fonksiyonları yerine getiriyor. Uygulama aracılığıyla kullanıcılar hoparlörün adını değiştirebiliyor, ne kadar pil ömrü kaldığını görebiliyor, kimin neyi çaldığını kontrol edebiliyor ve stereo müzik keyfi için iki farklı Beats Pill+ eşleştirebiliyor. Beats’in bugüne kadar hazırladığı en iyi hoparlör olan Pill+ için geliştirilen bir uygulamanın iOS’le birlikte Android’e gelişini doğal karşılamak gerekiyor.

Apple çevrim içi müzik servisi Apple Music için bir Android uygulaması hazırlayacağının sözünü de daha önce vermişti. Söz konusu uygulamaya ait olduğu iddia edilen ekran görüntüleri ortaya çıksa da, Apple Music’in ne zaman Android’e adım atacağı konusunda somut bir tarih açıklanmış değil.

İLGİLİ HABERLER