Teknoloji

Apple, AirPods Pro 2. Nesil için USB-C şarj kutusunu ayrı olarak satmaya başladı

airpods pro

Apple, ikinci nesil AirPods Pro kulaklıkları için MagSafe uyumlu USB-C şarj kutusunu ayrı bir ürün olarak satışa sundu. Özellikle USB-C’ye geçiş yapmayı planlayan kullanıcılar için cazip bir seçenek olabilir. Ancak fiyatı oldukça dikkat çekici: 3.599 TL. Yine de, eğer halihazırda ikinci nesil bir AirPods Pro’nuz varsa ve Lightning şarj kılıfından USB-C versiyonuna geçmek istiyorsanız, bu yeni kutu, tüm bir kulaklık seti satın almaktan daha ekonomik bir yöntem sunuyor.

Bu yeni ürünün teslim tarihi şimdiden 3-4 hafta sonrası olarak görünüyor. Bu durum, ürünün yılbaşı için ideal bir hediye olmayabileceğine işaret ediyor. Ancak Apple mağazalarının stok durumuna göre bu gönderim süreleri değişebilir.

Sonbaharda piyasaya sürülen USB-C portlu AirPods Pro’lar, orijinal Lightning modeline göre bazı avantajlara sahip. Özellikle, toza karşı dirençli yapıları ile dikkat çekiyorlar ve su sıçramalarına karşı da korumalılar. (Bağımsız olarak satılan kutu da, kulaklıklar gibi IP54 derecesine sahip.) Ayrıca, Apple’ın gelecek yıl piyasaya sürmeyi planladığı Vision Pro kulaklığını kullandığında, USB-C modelli AirPods Pro kablosuz olarak kayıpsız ses aktarımı yapabilecek.

Video: Apple AirPods Pro 2. Nesil USB-C incelemesi

Bu yeni gelişme, özellikle Apple ekosistemi içinde tam bir USB-C geçiş yapmaya hazırlanan kullanıcılar için önemli bir adım olarak görülüyor. Hem teknolojik yenilik hem de mevcut cihazlarını geliştirmek isteyen Apple kullanıcılarının ihtiyaçlarına yönelik bu ürün, markanın aksesuar alanındaki inovasyon çabalarını gösteriyor. Yeni MagSafe şarj kutusu, kullanıcılara mevcut cihazlarını koruma ve daha fazla işlevsellik sağlama fırsatı sunarken, Apple’ın yazılım güncellemeleriyle uyumu sayesinde kullanıcı deneyimini daha da iyileştireceği bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER