Teknoloji

Apple ABD’deki tüm mağazalarını yeniden açtı

Apple ABD’deki tüm mağazalarını yeniden açtı
Haberleri Kaçırma! Teknoblog'u Google Arama'da tercihli kaynağın yap ve En Çok Okunan Haberler'de bizi daha sık gör.
Tercihli Kaynak Ekle

Apple, yaklaşık bir yıl sonra ABD’deki tüm mağazalarını açma kararı aldı. Şirket, ABD’de koronavirüs vakalarının yaygınlaşmasının ardından bazı mağazalarını kapatmış ve 27 Mart 2020’de mağazaların yeniden açılacağını belirtmişti. Ancak salgının gidişatına bağlı olarak Apple’ın planları da değişmişti.

Şirket, geçtiğimiz mayıs ayında ise mağazalarının büyük kısmını yeniden açmıştı. Ne var ki, kısa süre önce Teksas eyaletindeki bazı mağazaların kapatılması tam kapasite hizmet verilmesini engellemişti.

Teksas eyaletinin Dallas, Houston ve San Antonio şehirlerindeki mağazaların tekrar açılmasıyla birlikte tam kapasiteye dönüş neredeyse bir yıl sonra sağlanmış oldu. Ancak mağazaların yeniden açılması, işlerin eski standartlar doğrultusunda sürdürüleceği anlamına gelmiyor.

[irp]

Türkiye’de olduğu gibi, ABD’de de Apple Store’lar randevu sistemiyle çalışıyor. Randevu alan kullanıcılar mağazalarda yeni cihaz veya aksesuar satın alabiliyor. Buna ek olarak, ABD’deki bazı mağazalar sadece hızlı teslimat ve Genius Bar randevuları için hizmet veriyor. Apple’ın mağazalarının hizmet durumunun da salgının gidişatına bağlı olarak değişebileceğini belirtmekte fayda var.

KÜÇÜK EV ALETLERİNDE FIRSATLAR

Küçük Ev Aletlerinde Premium\'a Özel Sepette %5 İndirim Fırsatı
Seçili Vantilatörlerde Premium\'a Özel Sepette Net indirim!
Seçili Televizyonlarda Premiuma Özel Sepette %5 Net İndirim!
Roborock Markalı Süpürgelerde Sepette %8 İndirim!
Arnica GH21480 Diamond Blender Set

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.