Manşetler

Apple 9 Martta Apple Watch için etkinlik düzenliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

apple-watch-9-mart-etkinlik-260215

Apple 9 Mart tarihinde San Francisco’da bir basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı. İki haftadan az bir zaman sonra gerçekleşecek basın toplantısının ana temasının Apple Watch olacağı tahmin ediliyor.

Geçtiğimiz eylül ayında düzenlenen iPhone etkinliği sırasında Apple Watch’un tanıtımını da gerçekleştirilmiş, ancak katılımcılara Apple Watch’u test etme fırsatı verilmemişti. Aslında o zaman Apple Watch sadece gösteri amaçlı hazırlanmıştı ve büyük ihtimalle basın mensuplarının deneyimlemesine hazır durumda değildi.

9 Marttaki basın toplantısında muhtemelen katılımcılara Apple Watch’u deneyimleme fırsatı verilecek.

Apple Watch’un nisan ayında 349 dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıkması bekleniyor. Bu akıllı saatin fazla zaman geçmeden Türkiye’ye de geleceğini tahmin ediyoruz. Türkiye fiyatları henüz kesinleşmedi.

Apple’ın 9 Marttaki etkinliğinde başka süprizler olur mu, şu an için bilinmiyor. Ancak MacBook Pro ve Air tarafında belki yeni haberler alabiliriz, ne dersiniz?

9 Mart akşamı Türkiye saatiyle 8’de başlayacak olan etkinlikle ilgili bütün detaylar her zaman olduğu gibi yine Teknoblog’da olacak. Bu arada Apple 9 Mart etkinliğini internet üzerinden canlı yayınlayacak.

İLGİLİ HABERLER