Teknoloji

Apple 9 Eylül etkinliğinden detayları canlı takip edin

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

apple-9-eylul-davetiye-280814

Apple’ın bu akşam Türkiye saatiyle 20:00’de başlayacak etkinliğinde yeni iPhone’ların ve iWatch’un duyurulması bekleniyor. Ayrıca Apple’ın iOS 8 ve OS X Yosemite işletim sistemlerini ne zaman yayınlayacağını da etkinlikte öğrenmiş olacağız.

Apple bu etkinliği Apple TV’den, aynı zamanda iPad, iPhone, iPod touch, Mac ve Safari yüklü Windows PC’lerden izlenebilecek şekilde internet üzerinden canlı yayınlayacak.

>>APPLE 9 EYLÜL CANLI YAYINI

Bu arada Apple’ın etkinliğini yerinden takip eden Timur Sırt’ın anlık paylaşımları Avea tarafından teknoloji severlere ulaştırılıyor. Aşağıdaki bağlantıyı takip ederek Timur Sırt’ın paylaşımlarını da takip edebilirsiniz.

>> Avea Apple Özel Etkinliği – Timur Sırt’ın anlatımıyla…

Bir yandan Apple’ın canlı yayınını izlerken bir yandan da kaçırdığınız ayrıntıları Teknoblog üzerinden takip edebilirsiniz. Etkinlik boyunca @teknoblog140 Twitter hesabı üzerinden yapacağımız ve aşağıdaki pencere üzerinden takip edebileceğiniz paylaşımlarla Apple’ın etkinliğinde neler olup bittiğini takip edebilirsiniz.

Ayrıca etkinlik sırasında hızlı şekilde yayınlayacağımız haber ve yazılarla da etkinlikte tanıtılan ürünlerle ilgili detayları en hızlı şekilde alabilirsiniz.


İLGİLİ HABERLER