Teknoloji

Any.do yeni versiyonuyla daha hızlı ve sorunsuz bir deneyim sunuyor

any-do-170415

Popüler “yapılacaklar listesi” uygulamalarından Any.do’nun üçüncü ana güncellemesi yayınlandı. Güncellemeyle birlikte Android tabletler de uygulamanın destek çatısı altına girerken, yeni ızgara görünümü sayesinde farklı listeler arasında geçiş yapmak kolaylaşıyor. “Any.do Anı” ise uygulamayı rakiplerinden ayıran en önemli özellik olmayı yeni versiyonda da sürdürüyor. Söz konusu özellik sayesinde, Any.do kullanıcıları her sabah günlük programlarının özetini bir günlük planlayıcı formatında görebiliyor. Birkaç yeni özellik getiren ve uygulamanın görünümünü eskiye kıyasla daha pürüzsüz bir forma sokan Any.do güncellemesi, sözü iki yıl önce verilen e-posta ve not desteğini sunmaması nedeniyle bir nebze hayal kırıklığı yaratıyor.

Yeni ızgara görünümüne ek olarak, Any.do 3.0 sürümüyle ortak çalışma yapmak biraz daha kolaylaşıyor. Listeleri birden fazla kişiyle paylaşma imkanı daha önce Any.do kullanıcılarına sağlanmış olsa da, son güncelleme sayesinde liste katılımcıları daha kolay görüntülenebiliyor. Ayrıca listeler arasında zaman veya öncelik temelli sıralamalar yapılabiliyor.

Any.do’dan maksimum faydayı almak için uygulamanın ücretli abonesi olmak gerektiği gerçeği ise değişmiyor. Kullanıcıların aylık abonelik için 6,49 TL, yıllık abonelik içinse 56,99 TL ödemesi gerekiyor. Any.do’yu ücretsiz olarak kullananların karşılaştıkları kısıtlamaların önümüzdeki dönemde artacağını da ayrıca belirtmekte fayda var. Halihazırda ücret ödemeyen kullanıcılara ayda sadece beş “Any.do Anı” gösteriliyor. Bu kullanıcı grubunun her ay sadece bir liste paylaşmasına izin verilirken, 1.5 MB’den büyük dosyaları yüklemeleri mümkün olmuyor. Any.do’ya iOS ve Android’e ek olarak, web, Chrome ve Mac uygulamalarından erişilebiliyor.

İLGİLİ HABERLER