Teknoloji

Amazon Türkiye açılışının şerefine özel fırsatlar sunuyor

amazon turkiye

Türkiye’de internet üzerinden alışveriş yapan pek çok kişinin beklediği gün sonunda geldi ve Amazon Türkiye faaliyetlerine başladı. Amazon.com.tr adresi üzerinden erişilen çevrimiçi mağazasında 15 farklı kategoride milyonlarca farklı ürün bulmayı vadeden Amazon, açılışının şerefine bazı ürünlerde özel fırsatlar sunuyor.

Amazon’un lansmana özel olarak sunduğu fırsatlar oldukça geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Kullanıcılara lansmana özel fiyatlarla sunulan ürünler arasında çay seti, akıllı telefon, akıllı saat, egzersiz bilekliği, televizyon ve kitaplar bulunuyor.

Örneğin, Fitbit’in akıllı saati Fitbit Versa’yı açılışa özel olarak Amazon Türkiye üzerinde 1350 TL karşılığında satın almak mümkün oluyor. 16 GB dahili depolama alanına sahip altın rengi Samsung Galaxy J7’nin fiyat etiketinde yazan rakam ise lansmana özel olarak 1245 TL’den 990 TL’ye iniyor. Fitbit Alta HR egzersiz bilekliği ise 1199 TL yerine 650 TL karşılığında satın alınabiliyor.

Amazon Türkiye açılışa özel fırsatları internet sitesinde özel bir kategoride sergiliyor. Ancak bu fırsat ürünlerinin yanı sıra başka ürünlerin de Amazon.com.tr üzerinde avantajlı fiyatlarla satıldığını belirtmekte fayda var. Amazon Türkiye’ye masaüstü ve mobil tarayıcıların yanı sıra Amazon’un mobil uygulamaları üzerinden der erişilebiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER