EğlenceManşetler

Son kale düştü: Amazon Prime’ın Türkiye fiyatı zamlandı

amazon prime türkiye day 2021

Amazon Prime Türkiye’de 2020’nin sonbaharında aylık 7,90 TL karşılığında faaliyete geçmişti. Aradan geçen neredeyse 2,5 yıllık dönemde rakip çevrimiçi servislerin hepsinin fiyatı artarken, Amazon Prime’ın fiyatı değişmemişti. Küresel ölçekte fiyat artıran Amazon, bunu Türkiye’ye yansıtmamıştı. Ancak bu dönemin de sonu geldi.

Amazon, Prime abonelerine gönderdiği bir e-postayla aylık abonelik ücretinin 7,90 TL’den 39 TL’ye yükseleceği belirtildi. Yeni fiyatın yeni üyeler için 25 Nisan itibarıyla geçerli, mevcut üyeler içinse 25 Nisan’dan sonraki ilk fatura dönemi itibarıyla geçerli olacağı ifade edildi.

Amazon’dan gönderilen e-postada Prime aboneliğinin sağladığı imkanlar da abonelere bir kez daha hatırlatıldı. Prime aboneliği kapsamında ertesi gün ücretsiz teslimat yapılan illerin sayısının 17’den 50’ye çıktığı belirtilirken, randevulu teslim hizmetinin de başladığının altı çizildi. Amazon Prime Day ile sadece üyelere özel ayrıcalıkların sunulduğunu hatırlatmayı da ihmal etmedi.

Amazon Prime Türkiye aboneliği kapsamında Prime Video ve Gaming servislerine de erişilebiliyor

Amazon Prime Türkiye abonelerine gönderilen e-postada, Prime Video platformundan da ayrıca bahsedildi. “Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri” gibi dünya çapında ilgi gören içeriklerin yanına “Rüyanda Görürsün” gibi orijinal Türk içeriklerinin de eklendiği hatırlatıldı. E-postada bahsedilmese de, Prime Gaming servisinin de Prime aboneliği kapsamında olduğunu belirtmekte fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER