Teknoloji

Amazon mobil odaklı bir çevrimiçi servis üzerinde çalışıyor

amazon türkiye

amazon mobilAmazon mobil odaklı bir çevrimiçi servis üzerinde çalışıyor gibi görünüyor. İnternete sızan bir ticari marka başvurusu ve şirket tarafından verilen bir iş ilanı, bu hazırlığın en somut göstergeleri olarak öne çıkıyor.

Variety’de yer alan habere göre, şirket kısa süre önce Amazon Fuse isminin ticari marka hakları için başvuruda bulundu. Başvuruda Amazon Fuse, “eğlence hizmetlerinin, sesli ve görüntülü içeriklerin, mobil ve internet ağı üzerinden iletimi üzerine odaklı bir servis” olarak tanımlanıyor.

Amazon tarafından verilen bir iş ilanı ise Fuse hakkında daha fazla bilgiyi ortaya koyuyor. İlanda Amazon Fuse’un yeni oluşturulan bir ürün ve bir ekip olduğu; uluslararası iş ortaklarına Amazon abonelik servislerini müşterilere sunma imkanı sağlayacağı belirtiliyor. Fuse ekibinin dünya genelindeki mobil operatörlerle Prime Video, Music, Kindle ve Prime’ı yüz milyonlarca kişiye taşımak için ortak çalışmalar yürüteceği ifade ediliyor.

Fuse’un ne olduğu tam olarak bilinmese de, Amazon mobil operatörleri de yanına alarak uluslarası genişlemesini biraz daha hızlandıracak gibi görünüyor. Ticari marka başvurularının yapılması, resmi duyurunun da yakında gerçekleştirilebileceğini düşündürüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER