Teknoloji

Amazon Kindle Paperwhite suya dayanıklı hâle geldi

amazon kindle paperwhite

Amazon Kindle markası altında çok sayıda e-kitap okuyucusu sunuyor. E-kitap okuyucusu denince pek çok kişinin aklına gelen ilk üretici olan şirket, portföyünü geliştirmeyi sürdürüyor. Bu çalışmalar doğrultusunda gözler önüne çıkan en son ürün yenilenen Amazon Kindle Paperwhite oldu.

Yenilenen Kindle Paperwhite, yetenek ve özellik bakımından kendisinden daha pahalı ve daha dayanıklı olan Kindle Oasis‘e biraz daha yaklaşıyor. Suya dayanıklı hâle gelen Kindle Paperwhite, 300 ppi piksel yoğunluğuna sahip daha yüksek çözünürlüklü bir ekran taşıyor. Bluetooth desteği sayesinde Audible‘ın sesli kitaplarını da Kindle Paperwhite ile dinlemek mümkün hâle geliyor. Amazon’un Whispersync özelliği ise e-kitaba sesli kitabın bırakıldığı yerden devam etmeyi sağlıyor.

Yeni Amazon Kindle Paperwhite 6 inçlik bir ekran taşıyor. Bu ekran, selefine kıyasla yüzde 10 daha parlak bir görüntü sunuyor. 8.18 mm. kalınlığındaki yeni Kindle Paperwhite, tartıda 182 gram çekiyor.

Yeni Amazon Kindle Paperwhite için ön sipariş dönemi başladı

Yeni Amazon Kindle Paperwhite için ön sipariş dönemi şimdiden başlarken, teslimatlar için 7 Kasım’ı beklemek gerekiyor. E-kitap okuyucunun 8 GB depolama alanına sahip versiyonunun ABD’deki fiyat etiketinde 129.99 dolar yazıyor. 32 GB içinse 159.99 dolar ödemek gerekiyor. 32 GB modeli ücretsiz hücresel bağlantıyla birlikte isteyenler ise 249.99 dolar karşılığında bu isteklerini gerçekleştirebiliyor.

İLGİLİ HABERLER