Teknoloji

Amazon Kindle Paperwhite için yeni modeller yolda

amazon kindle paperwhite

Amazon, Kindle Paperwhite e-kitap okuyucusunun yeni versiyonlarını çıkarmaya hazırlanıyor. Bu yeni modellerin izleri, Amazon’un kendi kayıtlarında görüldü. Şirketin Kanada ve Meksika’daki sitelerinde yeni Kindle Paperwhite ve Paperwhite Signature Edition adını taşıyan üst sınıf versiyonu karşılaştıran bir tablo paylaşıldı.

Söz konusu tablo, yeni e-kitap okuyucuların özelliklerini görmeyi de sağlıyor. Her iki cihazda da 6.8 inç 300 ppi ekranların ve 17 LED’in bulunduğu görülüyor. Mevcut Paperwhite’ta 6 inç ekran ve 4 LED bulunuyor.

Her iki cihaz da IPX8 suya dayanıklılık sertifikasına sahip. Ekranın üst ve kenar çerçevelerinin küçültüldüğü belirtilirken, sıcak ışığın ayarlanabilir olduğunun da altını çiziyor.

Signature Edition’da dahili depolama alanı 32 GB’a çıkıyor. Kablosuz şarj özelliği de bulunan Signature Edition, ışık sensörleri sayesinde ekran parlaklığını ortamın aydınlık seviyesine göre ayarlayabilecek.

Yeni Amazon Kindle Paperwhite, Kanada’da 150 Kanada doları (1012 TL) karşılığında satılacak. Signature Edition içinse 210 Kanada doları (1417 TL) ödemek gerekecek.ana

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER