Eğlence

Dokunmatik ekranlı Amazon Echo Show 230 dolara satılacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Amazon’un dokunmatik ekran barındıran Echo cihazıyla ilgili dedikodular son birkaç gün içinde epey arttı. Şimdi ilk sızıntılardan bir tanesinin kaynağı olan AFTVnews yeni bilgilerle karşımıza çıkıyor. Sitenin elde ettiği yeni bir görsele göre, bu yeni cihaz Echo Show adını taşıyacak. 9 Mayıs itibarıyla, yani bugün ön siparişe açılması ve fiyatının da yaklaşık 230 dolar olması bekleniyor.

Amazon Echo Show’un 28 Haziranda ABD’de dağıtıma çıkması bekleniyor. AFTVnews’in belirttiğine göre bu cihaz Birleşik Krallık’ta 220 pound, Avrupa’da ise yaklaşık 240 avro fiyat etiketine sahip olacak. Bu bölgelerdeki piyasaya çıkış tarihleri de değişiklik gösterecek.

Söz konusu bilgiler daha önce Wall Street Journal tarafından yayınlanan bir haberle uyuşuyor. Söz konusu haberde dokunmatik ekranlı Echo’nun 200 doların üstünde fiyata sahip olabileceği ve bugün duyurusunun yapılabileceği söyleniyordu. Görünüşe göre, Amazon’un yeni cihazını öğrenmek için çok fazla beklemeyeceğiz, birkaç saat içinde resmi duyuru haberini de girmiş oluruz.

İLGİLİ HABERLER