Teknoloji

Amazon Echo Show 8 gerçek bir mutfak yardımcısı olacak

amazon echo show 8
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Amazon, Echo Show ailesini genişletmeye devam ediyor. Ailenin en yeni üyesinde kullanıcılara 8 inç büyüklüğünde bir ekran sunuluyor. Amazon Echo Show 8 olarak anılan cihaz, ABD’de 129.99 dolarlık fiyat etiketiyle ön siparişe çıktı. Cihaz, mutfakta kullanıma yönelik özellikleriyle dikkat çekiyor.

Echo Show 8, Amazon’un portföyünde 89.99 dolarlık Echo Show 5 ve 229.99 dolarlık ikinci nesil Echo Show’un arasında konumlanıyor. Böylelikle kullanıcılara 5.5 ve 10 inç dışında bir ekran boyutu seçeneği daha sunulmuş oluyor.

Echo Show 8, Amazon’un daha önce çıkardığı akıllı ekranların en iyi özelliklerini birleştiriyor. Echo Show ile aynı ekran ve ses yeteneklerine sahip olan cihaz, Echo Show 5’in de hatlarını ve kamera kapağını alıyor.

Amazon Echo Show 8 Food Network içeriklerini sunacak

Amazon’dan verilen bilgiye göre, Echo Show 8’de Food Network TV kanalının programlarını izlemek mümkün olacak. Buna ek olarak, kullanıcılar Alexa’dan ilgilerini çeken bir yemek tarifini kaydetmesini isteyebilecek. Tariflerde görülen malzemelerle ilgili olarak da Alexa’ya soru sorulabilecek.

Amazon Echo Show 8’le Food Network’teki yemek pişirme dersleri de isteğe bağlı olarak izlenebilecek. Bütün bunlardan yararlanabilmek içinse Amazon Prime aboneliğine sahip olmak gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER