FırsatlarManşetler

Oyun severlerin dikkatini çekecek indirimler ve fırsatlar Amazon.com.tr’de

amazon

Yaz tatili geliyor, özellikle öğrenciler bu zamanı çok sevdikleri oyun konsollarına, bilgisayarlarına veya oyunlarına kavuşmak için dört gözle bekliyor. Amazon.com.tr, bu heyecan verici zamanda farklı oyun donanımı ürünlerinde dikkate değer indirimler ve fırsatlar sunuyor.

Seçili Asus oyun ürünlerinde yüzde 18’e varan indirimler mevcut. Oyun bilgisayarı için ana kart satın almak isteyen, oyuncu kulaklığı veya klavye arayanlar için ilgi çekecek ürünlerde indirimler ve fırsatlar bulunuyor.

Bilgisayarını yeni bir GeForce RTX 30 serisi kartla güçlendirmek isteyenler için B097QC2M42– Zotac Ekran kartı Nvidia GeForce RTX 30 Serisi 9599 TL’lik fiyattan sunuluyor.

Amazon Prime kullanıcılarına özel bir fırsat da var. Prime’a Özel Steel Series ve Logitech Gaming Ürünler oyun severleri bekliyor. Farklı oyuncu mouse’ları, kulaklıkları ve çantalar bu fırsat kapsamında sunuluyor.

Öte yandan Amazon, 6-14 Haziran tarihleri arasındaki Gaming Week haftası kapsamında bilgisayar aksesuarları, bileşenleri, monitörler ve diğer ürünlerde de fırsatlar sunuyor. Hepsine bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Amazon Türkiye’nin dışında, Samsung Online Mağaza’da da Öğrencilere özel Samsung avantajları var. Akıllı telefon, tablet, akıllı saat, kulaklık gibi farklı ürünlerde indirimler var. Bunun için bağlantıdaki Üye Ol düğmelerinden bir tanesine tıklatarak üye olmanız yeterli olacaktır.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.
İLGİLİ HABERLER