Teknoloji

Altın HTC One’dan sadece beş tane üretilecek

Altından yapılmış HTC One nihayet kendini gösterdi. Tayvanlı şirket 18 karat altından yapılmış modelin varlığını doğruladı.

htc-one-altin-081013-15

Ancak bu altın HTC One akıllı telefonlara isteyen herkes sahip olamayacak. HTC bu cihazlardan sadece beş tane üretecek ve bunlardan bir tanesi 2013 MOBO Ödülleri En İyi Çıkış Yapan kategorisinin kazananına hediye edilecek. HTC, ana sponsorlarından olduğu 2013 MOBO Ödülleri için böyle bir güzellik yapıyor.

HTC’nin söylediğine göre bu modelin yaklaşık 8815 TL gibi bir fiyatı bulunuyor. Arka ve önününe altın plakalar yerleştirilen telefon cilalanmış görünümüyle bir hayli ilgi çekici görünüyor. Ayrıca arkada lazerle kazınmış bir MOBO 18 logosu da dikkat çekiyor.

2013’ün en fazla dikkat çeken ürünleri arasında yer alan HTC One’ın kendisi de çeşitli ürünler kazanmış bir telefon. 4.7 inç Full HD ekranıyla en yüksek piksel yoğunluğuna sahip telefon olan HTC One’ın standart versiyonunda alüminyumdan yapılmış bir kasa kullanılıyor.

Özellikle gümüş renkli versiyonunu bir hayli çekici bulduğumuz HTC One’da altının çok da çekici duracağını ve zaten göze hoş gelen bir tasarıma sahip olan cihazın güzelliğini artıracağı bir gerçek.

Altın HTC One’ın önünde de BoomSound hoparlörler, arkasında da UltraPixel kamera bulunuyor. HTC Sense 5 de bun cihazda yüklü olarak geliyor.

HTC One’ın altın versiyonu Goldgenie adlı bir şirketle işbirliği dahilinde tasarlandı. Bu şirket akıllı telefon sahiplerine cihazlarını satış sonrasında özelleştirme fırsatı sunuyor. Örneğin şirketin web sitesinde yazılana göre HTC One’ın 24 karat altınla kaplanması 987 pound gibi bir fiyatla gerçekleştiriliyor.

İLGİLİ HABERLER