Teknoloji

Altın Apple Watch modelleri Apple mağazalarında kasalarda saklanacak

apple-watch-5

2010 yılında iPad’i tanıttığından bu yana yeni bir ürün kategorisine giriş yapmayan Apple, geçtiğimiz eylül ayında tanıttığı akıllı saati Apple Watch ile bu duruma son vermişti. Önümüzdeki nisan ayında satışa sunulacak Apple Watch ile birlikte şirketin perakende satış mağazalarında da bazı değişikliklerin gerçekleşmesi bekleniyor. Apple akıllı saatinin altın kaplamalı üst sınıf modellerinin güvenliği adına mağazalarına kuyumcularda görülen cinsten kasalar yerleştirilecek.

9to5Mac sitesine konuşan kaynaklar, bazı Apple mağazalarının kasa kurulumlarının şimdiden tamamlandığını belirtti. Apple böylelikle gün boyunca teşhirde sergilediği Apple Watch modellerinin güvenliğini de sıkılaştırılmış olacak. Akıllı saatin MagSafe kablosuz şarj aletine uygun olarak tasarlanan kasalar, mağaza kapandıktan sonra da saatlerin güvenliğini sağlayacak.

Apple’ın mevcut güvenlik önlemlerinin de Apple Watch ve diğer üst sınıf Apple ürünlerini koruma adına yeterli bir seviyede olduğunu söylemek mümkün olsa da, şirketin ekstra güvenlik sağlama arzusu da kulağa şaşırtıcı gelmiyor.

Apple Watch’un piyasaya çıkış tarihi konusundaki belirsizlik perdesi ortadan biraz olsun kalksa da, akıllı saatin fiyat tarifesi halen bir açıklığa kavuşmuş değil. Akıllı saatin 349 dolardan başlayan fiyatlarla satılacağı söylense de, üst sınıf Apple Watch Edition modellerinin fiyatları şu an için bilinmezliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER