Teknoloji

Alienware oyun aksesuarı portföyünün yeni üyelerini E3 2017’de tanıttı

alienware oyun aksesuariAlienware oyun aksesuarı ailesinin yeni üyelerini E3 2017’de tanıttı. Şirketin yeni ürün portföyünde fare, klavye ve üst sınıf bir oyun monitörü yer alıyor. Yeni aksesuarlar, Alienware markalı bilgisayarların yaşattığı deneyimi yukarıya taşımayı vadediyor.

Alienware fare konusunda oyun severlere iki yeni seçenek sunuyor. Bunlardan biri Advanced Gaming Mouse adını taşıyor. Fiyat etiketinde 49.99 dolar yazan bu modele 89.99 dolarlık Elite Gaming Mouse eşlik ediyor. Her iki farede de DPI hassasiyetine hızlı biçimde geçiş yapılabiliyor. Kişiselleştirilebilir LED ışıkları ve konfigüre edilebilen dokuz buton da yeni fareleri özellikleri arasında yer alıyor. Fiyat etiketinde daha yüksek bir rakam yazan Elite Gaming Mouse; daha kaliteli materyallerden oluşan bir kasaya sahip olması, ağırlığının ayarlanabilmesi ve daha yüksek DPI seviyeleriyle dikkat çekiyor.

Alienware klavye arayanların karşısına da iki seçenekle çıkıyor. Bunlardan biri Advanced Gaming Keyboard adını taşıyor. Kahverengi mekanik KaiHua düğmeleri ve çevresel LED aydınlatma özelliğine sahip klavyenin fiyat etiketinde 89.99 dolar yazıyor. 119.99 dolarlık Pro Gaming Keyboard’da ise arkadan aydınlatmalı tuşlar, özel bir ses kontrol rulosu ve yerleşik bellek bulunuyor.

Alienware oyun aksesuarı ailesinin yeni üyelerini monitörle destekliyor

Alienware’in bir diğer yeni oyun aksesuarı ise Alienware 25 Gaming Monitor adını taşıyan monitör oldu. 1920 x 1080 piksel çözünürlüklü monitör, 240 Hz yenileme oranı 1 milisaniye tepkime süresiyle dikkat çekiyor. Donanım seçimindeki özgürlüğü yeni monitöründe de uygulayan Alienware; AMD FreeSync teknolojisine sahip versiyonu 499.99 dolar, Nvidia G-Sync teknolojisine sahip modeli ise 699.99 dolar yazacak.

İLGİLİ HABERLER