Teknoloji

Alienware, yüksek performanslı oyuncular için yeni 500Hz hızlı IPS monitörünü sunuyor

alienware

Alienware, yüksek performanslı oyun deneyimi sunmayı hedeflediği ilk 500Hz Hızlı IPS monitörünü geçtiğimiz ocak ayında CES’te tanıtmıştı. Dell’in bu ünlü markası, şimdi AMD grafik kartlarına sahip kullanıcılar için yeni bir versiyonu piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Alienware, AW2524HF modelinin AMD FreeSync Premium ve VESA AdaptiveSync sertifikalarına sahip olduğunu, bu sayede yırtılma ve takılma olmadan oyun oynamayı mümkün kıldığını belirtiyor. Monitör, 0.5 ms düşük gecikme süresine sahip olup, bu özelliğiyle hareket bulanıklığı ve hayalet etkisini ortadan kaldırdığı iddia ediliyor.

Alienware AW2524HF: Yüksek performanslı oyuncuların yeni tercihi

Monitör, HDR10 uyumlu ve %99 sRGB renk kapsamına sahip. Hızlı IPS panelinin, herhangi bir izleme açısından tutarlı görseller sunabildiği söyleniyor. Alienware, TUV sertifikalı ComfortView Plus donanım özelliğinin zararlı düşük mavi ışığı azaltırken, ekranın gerçeğe uygun renkler sunmasını sağladığını da iddia ediyor.

AW2524HF, kulaklığınız için yerleşik olarak geri çekilebilen bir askı ve masanızda daha az yer kaplayacak şekilde tasarlanmış yükseklik ayarlı altıgen bir tabana sahip. Bağlantı için ise iki DisplayPort 1.4 yuvası, bir HDMI 2.1 portu ve beş USB 3.2 kablosu yeri bulunuyor.

Bu yeni monitör, Dell’in web sitesi üzerinden 12 Eylül’den itibaren yurt dışında 650 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER