Fırsatlar

AirPods Pro 2. Nesil için Amazon.com.tr’de dikkat çekici bir fırsat var

airpods pro 2. nesil

Bugünlerde bir AirPods Pro satın almayı düşünüyorsanız, Amazon.com.tr’deki fırsat ürününe bir göz atmanızda fayda var. Apple’ın online mağazasında 7.829 TL’ye satılan bu ürünü Amazon.com.tr’de 6.499 TL karşılığında satın almak mümkün oluyor.

Apple’ın geçen yılın eylül ayında tanıttığı AirPods Pro 2. Nesil, şirketin belirttiğine göre, en son teknolojileriyle donatılmış, kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye taşıyan bir ürün. İşte bu yeni nesil kulaklıkların öne çıkan özellikleri:

  1. Kişiselleştirilmiş Uzamsal Ses: Her insanın kulak şekli kendine özeldir, ve AirPods Pro 2. Nesil bu durumu göz önünde bulundurur. Kişiselleştirilmiş Uzamsal Ses özelliği, kulak şeklinize uygun bir dinleme deneyimi sunar. iPhone’unuzdaki TrueDepth kamera ile birlikte çalışarak kafa şeklinize göre bir profil oluşturur. Bu profil tüm aygıtlarınızda eşzamanlanır, böylece müzik dinleme alışkanlığınız ne olursa olsun olağanüstü bir ses sunar.
  2. Dinamik Kafa İzleme: Bu özellik, Grup FaceTime görüşmelerine üç boyutlu ses getirir. Görüşme sırasında aileniz ve arkadaşlarınızla aynı odadaymış gibi konuşmanın keyfini çıkarmanızı sağlar.
  3. Adaptif EQ: AirPods Pro’nun kulağınıza oturma şekline göre gerçek zamanlı olarak müziği ayarlar. İç kısım mikrofonları, duyduğunuz sesi ölçerek bir şarkının düşük aralıktan yüksek aralığa kadar her frekansında ayarlamalar yapar. Böylece sesleri her seferinde aynı şekilde, zengin detaylarla duymanızı mümkün kılar.
  4. Kullanım Kolaylığı: AirPods Pro 2. Nesil, kullanıcı dostu tasarımı ile dikkat çeker. Kolay eşleşme, uzun pil ömrü ve ergonomik tasarım, günlük kullanımda üstün bir deneyim sunar.
  5. Yüksek Kaliteli Malzemeler: Dayanıklı ve hafif malzemelerden üretilen AirPods Pro, uzun süreli kullanımlarda bile rahatlık sağlar. Su ve ter direnci, spor ve dış mekan aktivitelerinde de kullanım imkanı sunar.
  6. Uyumlu Aygıtlar: AirPods Pro 2. Nesil, Apple ekosistemindeki birçok aygıtla sorunsuz bir şekilde çalışır. iPhone, iPad, Mac ve Apple Watch ile uyumluluk, kesintisiz bir deneyim sunar.

AirPods Pro 2. Nesil

  • Yeni nesil H2 çip.
  • Aktif Gürültü Engelleme.
  • Tamamen size özel bir dinleme deneyimi.
  • Şimdi tek şarjla 6 saate kadar ve MagSafe Şarj Kutusu’yla 30 saate kadar dinleme süresiyle müziğin keyfini çıkarın.
  • Yeniden tasarlanan MagSafe Şarj Kutusu, Tam Konum Bulma özelliğini mümkün kılan U1 çipe sahip.
  • AirPods Pro (2. nesil), orijinal modele kıyasla daha da rahat bir deneyim sunuyor.
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER