Teknoloji

Adidas Photo Print ile en güzel Instagram fotoğrafları ZX Flux ayakkabılarda

Adidas Photo Print adlı yeni bir uygulamasının gösterimini gerçekleştirdi. Bu uygulama sayesinde Adidas’ın ZX Flux spor ayakkabılarının üstüne Instagram fotoğraflarınızı basmanız mümkün olacak.

adidas-zx-flux-200514-1

Ağustos ayında dağıtıma çıkması beklenen bu yeni iPhone ve Android uygulamasıyla selfie fotoğrafları veya geçen akşam yediğiniz enfes yemeği spor ayakkabılarınızın üstüne basabilirsiniz. Beğendiğiniz veya en iyi fotoğraflarınızı ZX Flux silüetine ekledikten sonra dünyada başka kimsede bulunmayan bir spor ayakkabı edinmek mümkün oluyor. Adidas’a göre olasılıklar sınırsız.

Ayakkabı üreticisi yayınladığı 15 saniyelik Instagram videosuyla Photo Print uygulamasının duyurusunu gerçekleştirdi. Aslında video uygulamayı veya kullanıcı arayüzünü göstermiyor, ancak rengarenk ZX Flux ayakkabılarından çeşitli örnekler sunuluyor. Her biri oldukça güzel ve çekici görünüyor. Merak edenler aşağıdaki Instagram videosuna göz atabilirler veya galerideki örneklere bakabilirler.

miAdidas markasının bir parçası olan Adidas ZX Flux kullanıcılara kendi tasarımlarını yapma ve satın alma imkanı tanıyor.

İlgili >> Instagram (Adidas), Adidas ZX Flux

İLGİLİ HABERLER