EğlenceManşetler

Acun Ilıcalı’nın oynadığı Oppo Reno 4 serisi reklam filmi yayında [Video]

oppo reno 4 reklam filmi acun ılıcalı
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Türkiye pazarına girdiği 2019 yılı başından bu yana dikkate değer bir büyüme kaydeden büyümeye devam eden Oppo, Reno3 Serisi reklam filminden sonra, kısa bir süre önce Türkiye’de satışa çıkan yeni Reno4 Serisi’nin reklam kampanyasına da Acun Ilıcalı ile devam ediyor.

TV kanallarında ve dijital platformlarda yayınlanmaya başlayan reklamda Acun Ilıcalı’nın çevresinde meydana gelen, dinamik, şaşırtıcı ve eğlenceli anlar konu ediliyor. Reklam filminde uslu bir köpeğin yaratabileceği karmaşayı ve bir çocuğun koca bir partinin tüm seyrini nasıl değiştirebileceğini görüyoruz. Acun Ilıcalı ise yaşanan tüm sahneleri Reno 4, Reno 4 Pro veya Reno 4 Lite modellerini barındıran serinin modelleri ile görüntüleyerek tüm bu anları kendi koleksiyonuna ekliyor.

Oppo’nun belirttiğine göre, “Hayatım Benim Koleksiyonum” çatı stratejisinin devam filmi olma özelliğini taşıyan yeni reklam kampanyası, “En Canlı Anlar Koleksiyonda Yaşar” felsefesiyle hazırlandı. Oppo ve Karbonat iş birliğinin 2020 yılında gerçekleştirilen ikinci büyük projesi olan reklam filmi, Kala Film’den Turgut Akaçık yönetmenliğinde çekildi.

Oppo Reno 4 Serisi

Endüstriyel tasarımın sınırlarını zorlayan Reno4 Serisi; Reno4 Pro, Reno4 ve Reno4 Lite olmak üzere üç farklı modelle birlikte geliyor. Bilinen tüm ortak özelliklere sahip olan bu üç üründen her biri aynı zamanda kendi avantajlarını da sunuyor. Reno4 Pro, sadece 36 dakikada telefonunuzu yüzde 100 şarj etmenize olanak sağlayan 65W SuperVOOC 2.0 hızlı şarj özelliğiyle dikkatleri üzerine çekerken Reno4 Lite ise, ikisi önde yer alan altı yapay zeka özellikli kamera ile mobil fotoğrafçılıkta sınırları zorluyor.

İLGİLİ HABERLER