Teknoloji

Acer Switch 7 Black Edition fansız tasarım ve 8. nesil Intel işlemciyle geliyor

acer switch 7 black editionAcer Berlin’de düzenlenen IFA‘da dünyanın fansız ve ayrık grafik işlemcili ilk 2’si 1 arada dizüstü bilgisayarını sergiliyor. Acer Switch 7 Black Edition, Switch serisinin en son üyesi olma özelliğini taşıyor.

Switch 7 Black Edition’da 13.5 inç, 2256 x 1504 piksel çözünürlüklü ekran ve Intel’in 8. nesil Core i7 işlemcisi yer alıyor. Tüm bunlar fırçalanmış alüminyum kaplı yüzeye sahip bir gövdeye yerleştiriliyor. Ayrıca Acer Nvidia’nın MX150 GPU’sunu da eklemeyi unutmamış. Tüm bunlar 1 kilogramdan daha hafif bir gövdede sunuluyor.

Switch 7 Microsoft’un Surface Pro cihazına epey benzemekle birlikte, Acer kendi otomatik destek ayağını eklemiş. Bu ayak tek elle otomatik olarak açılabiliyor ya da kapatılabiliyor. Kullanıcıların yapması gereken tek şey ekranın altındaki herhangi bir sert yüzeye bastırmak oluyor. Bu yapıldığı takdirde ayak yerinden çıkıyor.

Ekranı Wacom ekran kalem desteğini bünyesinde barındırıyor. Ayrıca camın altında parmak izi okuyucusu da bulunuyor. Bunun sayesinde PC’yi açmak ve Windows Hello desteğinin yardımıyla Windows 10’a kullanıcı girişi yapmak mümkün oluyor.

Acer Switch 7 Black Edition aralık ayında, 1699 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER