Teknoloji

Acer yeni giyilebilir ürünleri Leap Active, Leap Fit ve Leap Curve’ü tanıttı

acer-liquid-leap-active-290515

Giyilebilir ürün pazarına IFA 2014’te katılan Acer, yeni ürünleriyle bu pazara yönelik tekliflerinin sayısını artırıyor. Google I/O 2015 haberlerinin gündemi doldurduğu bir günde yeni ürün duyurusu yapmak kulağa çok mantıklı gelmese de, Acer önümüzdeki hafta Tayvan’da gerçekleşecek Computex’te görücüye çıkaracağı ürünlerine resmiyet kazandırdı. Liquid Leap Active, Fit ve Curve adını taşıyan yeni bileklikler, farklı kullanıcı gruplarına hitap ediyor.

En temel konfigürasyona sahip ürün olan Acer Liquid Leap Active, “genç ve sosyal bakımdan aktif” kullanıcıları hedefliyor. Acer’ın nasıl bu tarz bir demografik sınıflandırma yaptığı bilinmese de, bileklik genç kullanıcıların dikkatini çekebilecek özellikler barındırıyor. Canlı renk seçeneklerine sahip değiştirilebilir kayışlar; arama, mesaj, toplantı ve sosyal medya bildirimleri, aktivite ve uyku takibi gibi özellikler Leap Active ile kullanıcılara sunulacak. Bileklik akıllı telefondaki medya içeriklerinin kontrolüne de yardımcı olacak.

acer-liquid-leap-fit-290515

Acer Liquid Leap Fit ise daha çok sağlığını yakından takip etmeye meraklı kişilere yönelik bir cihaz profili çiziyor. Yerleşik kalp atış hızı ve stres sensörlerinin varlığı bu izlenimin oluşmasını sağlıyor. Altın rengi, gümüş ve siyah metalik kayışlarıyla Leap Fit, oldukça havalı gözüküyor.

acer-liquid-leap-curve-290515

Acer Liquid Leap Curve ise yeni bilekliklerin en havalısı konumunda. Leap Curve’ün 1.40 inç’lik kavisli ekranını metal bir çerçeve kaplıyor. Bilekliğin kayışında hangi materyalin kullanıldığı açıklanmasa da, ortaya çıkan görüntü göze fazlasıyla hoş geliyor. Acer’ın yeni bilekliklerinin ne zaman piyasaya sürüleceği konusunda henüz bilgi verilmedi.

İLGİLİ HABERLER