Teknoloji

Acer yeni 4K lazer projeksiyon cihazı L811’i tanıttı

acer l811

Acer bugün yaptığı açıklamayla projektör ve monitör kategorisinde oyunculara ve ev eğlencesi meraklılarına yeni seçenekler sunan ürünlerini duyurdu. Acer’ın yeni 4K lazer projeksiyon cihazı L811, pazara yüksek performans ve yüksek ECO verimliliği özelliklerini getiriyor. Şirket, ayrıca biri hem evden çalışan hem de oyun oynayan profesyonel kullanıcılar için WQHD IPS ekrana, diğeri ise oyuncular için WQHD 300 Hz panele sahip iki yeni monitör modelini tanıttı.

Ultra Kısa Mesafe ile Görüntüler Capcanlı Ultra kısa mesafeli bir lazer projeksiyon cihazı olan Acer L811 Lazer Projeksiyon Cihazı, çarpıcı bir ev sineması deneyimi sunmak için HDR10, 4K çözünürlük ve 3000 lümen parlaklık özellikleri taşıyor. Yalnızca 0,312 metreden 120 inç büyüklüğünde görüntü yansıtabilen cihaz, alan sınırlamalarını ortadan kaldırarak, küçük bir odaya büyük bir ekran sığdırmayı mümkün kılıyor.

Görüntü kalitesini daha derin siyahlar yansıtmak için 2.000.000:1 kontrast oranıyla güçlendiren cihazın Acer LumiSense teknolojisi, içeriği kare kare analiz ediyor ve mümkün olan en iyi görüntü kalitesini sağlamak için parlaklık seviyelerini dinamik olarak ayarlıyor. Görüntüler, ayrıca 3D Blu-ray aracılığıyla 144 Hz 24P’de yansıtılabiliyor. Uygulama mağazası ön yüklü gelen projektör ile kullanıcılar, çeşitli online video hizmetlerinin, sosyal medya platformlarının ve daha fazlasının keyfini, kablo gerekmeden, cihazı kutudan çıkarır çıkarmaz yaşamaya başlıyor.

acer l811

Android ve Windows cihaz kullanıcıları Miracast aracılığıyla, iOS veya Android kullanıcıları ise EShare aracılığıyla izlemek istedikleri içerikleri kablosuz olarak kolayca duvara yansıtabiliyorlar. Düşük giriş gecikmesi, 1080p’de 240 Hz seçeneği ve Acer TrueHarmony teknolojisiyle geliştirilmiş iki adet dahili 10W hoparlör video ve ses kalitesini artırırken, Acer’ın EcoProjection teknolojisi, lazerin ömrünü 30.000 saate çıkarmak için bekleme modunda güç tüketimini yüzde 66 oranına kadar düşürüyor. Projektör ayrıca 7/24 kesintisiz projeksiyon için kullanılabiliyor ve güvenilir ve yüksek kaliteli projeksiyon ihtiyacını karşılıyor. Katı partiküllere karşı en yüksek koruma derecesi olan IP6X “toz geçirmez” sertifikasına sahip olan L811, dış mekanlarda ya da tozlu ortamlarda bile güvenilir performans sunan çok dayanıklı bir projeksiyon cihazı. Kullanıcılar, yatay ve dikey keystone düzeltme ve dört köşe ayarını yaparak cihazlarını ellerindeki montaj parçalarına ya da kullanmak istedikleri alana uygun hale getirebiliyorlar.

Acer L811 projeksiyon cihazı (UL5630), kasım ayında EMEA bölgesinde 2.599 eurodan satışa sunulacak.

27 inçlik bir WQHD monitör olan Nitro XV272U KF, 300 Hz yenileme hızı ile oyunculara üst düzey bir deneyim vadediyor. Acer’ın 27 inçlik WQHD (2560×1440) IPS monitörü CB273U ise, canlı 8 bit renk görüntüleyebilme özelliği ile fotoğraf düzenleme ve tasarım için mükemmel bir seçenek sunuyor. Nitro XV272U KF monitör, kasım ayında EMEA bölgesinde 1.149 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Acer CB273U monitör ise, kasım ayında EMEA bölgesinde 449 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER