Teknoloji

Acer Iconia Tab A510 ürünlerinin çıkışındaki gecikmenin nedeni hatalı parça değil talep fazlalığı

Acer’ın Almanya merkezi Facebook sayfası üzerinden Acer Iconia Tab A510 modelinin çıkışının hatalı bir parça nedeniyle gecikeceği şeklinde bir bilgilendirme yapmıştı. Ancak anlaşılan o ki, ortada bir yanlış anlama durumu söz konusu olmuş. Acer’dan konuyla ilgili olarak yapılan açıklamaya göre Iconia Tab A510 modelinde herhangi bir hatalı parça yok.

Geçen ay yurtdışında piyasaya çıktığını belirttiğimiz Acer Iconia Tab A510’un arzında yaşanan gecikmenin küresel çapta gelen talepte beklenmedik artıştan kaynaklandığı Acer tarafından vurgulanıyor. Ayrıca şirket Iconia Tab A510 modelinin pazarda böyle bir başarı göstermesinden mutlu olduğunun da altını çiziyor.

Acer’ın gönderdiği tam açıklama metni aşağıda yer alıyor:

“Dün Almanya Facebook sayfasında yayınlanan haberin aksine Iconia Tab A510 modelimiz herhangi bir hatalı parça içermemektedir. Şu an halen satışı devam eden Iconia Tab A510 ürünleri,  kalite ve mükemmel kullanıcı deneyimini sağlamak amacıyla son derece sıkı kalite testlerinden geçmiştir. Dün açıklanan gecikme kurum içinde yanlış bir yorumlamadan kaynaklanmıştır. Piyasada Iconia Tab A510 ürünlerinde yaşanan gecikme, global talepte olan beklenmedik artıştan dolayı yaşanmaktadır. Iconia Tab A510 modelimizin pazarda üstün bir başarı gösterdiğini söylemekten dolayı son derece mutluyuz.

Tüm Acer ürünlerinin sıkı kalite testlerinden geçtikten sonra piyasaya sunulduğu şüphesizdir. Almanya Facebook sayfasında yayınlanan bu haber ile karışıklığa sebep olduğumuz için üzgünüz. ”

İLGİLİ HABERLER