Teknoloji

Acer Iconia One 8: Çocuk dostu Android tablet

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Acer Iconia One 8

Bugünlerde her çocuk oyun oynamak, video izlemek veya internette gezinmek için bir tablet istiyor. Ne var ki, çoğu tablet çocuklar düşünülerek geliştirilmiyor. Acer bunu yeni “aile dostu” tableti Iconica One 8 ile değiştirmeyi planlıyor.

Bu tableti aile dostu yapan unsur nedir? Acer’ın Kids Center adı verilen, çocuk dostu bir kullanıcı arayüzü barındıran uygulaması bu tablette yüklü olarak geliyor. Bu uygulamada çocuklar için içerikler de yüklü bulunuyor. Bunlar arasında oyunlar, videolar, kitaplar ve web siteleri bulunuyor. Ayrıca ebeveyn kontrolleri de mevcut, böylelikle anne ve babalar çocuklarının Iconica One 8’i nasıl kullandıklarını takip edebilecekler.

Acer Iconia One 8: 8 inç HD ekran

Iconia One 8’de 8 inç HD IPS çoklu dokunmatik ekran, dört çekirdekli MediaTek CPU, 5 megapiksel arka kamera, 2 megapiksel ön kamera bulunuyor. 1 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 128 GB’ye kadar kapasiteye sahip kartları destekleyen microSD kart yuvası da bulunuyor.

Acer Iconia One 8 tablet şubat ayında ABD’de, yaklaşık 100 dolarlık fiyat etiketiyle; beyaz, siyah ve mavi renklerle çıkacak.

İLGİLİ HABERLER