Teknoloji

Acer H7 dünyanın ilk USB Type-C destekli monitörü

Acer H7

Acer CES’te yeni monitörlerini tanıttı. Bunlar arasında Type-C konnektörlü cihazlarla uyumlu bir seri de bulunuyor. Acer H7 serisi monitörler dünyanın USB Type-C destekli ilk monitörü olma özelliğini taşıyor.

Acer H7 monitörler ZeroFrame tasarımı sayesinde oldukça değerli görünüyor, ayrıca fırçalanmış metal görünümü de H7 serisini daha önce bilenlerin yabancı kalmamasını sağlıyor. En büyük değişiklik ise monitörle bağlantı sağlama yönteminde yaşanıyor.

H7 serisine eklenen 25 inç ve 27 inç’lik yeni monitörler WQHD (2560 x 1440) çözünürlüğü destekliyor. Her ikisi de HDMI 2.0 ve USB Type-C konnektörlerini giriş için kullanıyor. Ne var ki, Type-C konnektörünü seçmeniz hâlinde cihazınızın görüntüsünü ekrana yansıtmakla kalmıyorsunuz, bir telefon veya dizüstü bilgisayar ile kullanıyorsanız, aynı anda onları şarj edebiliyorsunuz. Tüm bunlar için sadece tek bir kablo yetiyor.

Acer H7: Renk gamınının tamamını destekliyor

H7 serisi sRGB renk gamının yüzde 100’ünü destekliyor. Bu da mümkün olan en yüksek doğruluklu renkleri deneyimlemenizi, zengin görüntülerin zevkine varmanızı sağlıyor. Güncellenen H7 serisi şubat ayında, 499.99 dolardan başlayan yurt dışı fiyatlarıyla satışta olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER