ManşetlerUlaşım

Acer’dan yapay zekâ destekli e-bisiklet: ebii

acer ebii

Acer, daha önce ipuçları verilen, yapay zekâ destekli ve akıllı araç kontrol kutusuna sahip yeni e-bisiklet modeli Acer ebii’yi tanıttı. ebiiAssist adlı sistem, rota koşullarına, pedal çevirme gücüne ve sürücü tercihlerine uyum sağlayarak sorunsuz bir yolculuk deneyimi sunuyor. Uzun ömürlü pil, akıllı güvenlik özellikleri ve minimalist tasarım sayesinde kullanıcılar şehir içinde daha az karbon salınımıyla konforlu ve şık bir sürüş imkanı bulacak.

Acer ebii, modüler mimarisi ve akıllı araç kontrol kutusu sayesinde pilin ve bileşenlerin kolayca taşınması, şarj edilmesi ve yükseltilmesine olanak tanıyor. Yüksek verimli motoru ile saatte 25 km’ye kadar destekli sürüş sağlayarak ön, orta veya arka göbek olarak yapılandırılabilir. Yapay zeka destekli ebiiAssist, sürüş deneyimini kişiselleştirirken, ebiiGO uygulaması ile kullanıcılar rotaları, pil ömrünü ve sürüş hızını kontrol edebilir.

Acer ebii’nin uzun ömürlü ve çıkarılabilir pili, 110 km’ye kadar sürüş imkanı sağlarken, sadece 2,5 saatte tam şarj olabiliyor. Ayrıca pil, taşınabilir bir şarj cihazı olarak da kullanılabilir. Bisikletin güvenlik özellikleri arasında otomatik yanan far ve arka lamba, Arka Çarpışma Uyarısı radar sensörü ve çarpışma algılama bildirim özelliği bulunuyor.

Acer ebii’nin hafif ve dengeli alüminyum alaşımlı kadrosu, sürücülere çevik bir deneyim sunuyor. Havasız ve çok katmanlı köpük lastikleri patlama endişesini ortadan kaldırırken, paslanmayan karbon kayışı ise bakım gerektirmeyen sağlam bir yapı sağlıyor. Acer ebii, Eylül ayında EMEA bölgesinde 1.999 avrodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

  • acer ebii
İLGİLİ HABERLER