Fırsatlar

Samsung Galaxy A14 A101 29 Şubat Aldın Aldın ürünleri arasında

a101 29 şubat 2024

A101 29 Şubat 2024 Aldın Aldın elektronik ürünleri listesine baktığımızda akıllı telefonlar açısından listenin çok zengin olmadığını görüyoruz. Dikkate en fazla değer model, geçen yılın öne çıkan giriş seviyesi Samsung telefonlarından Samsung Galaxy A14 oluyor. Ayrıca, yine geçen yılın telefonu Galaxy A04 de öne çıkan ürünler arasında bulunuyor.

5.999 TL fiyat etiketli Samsung Galaxy A14, yeşil renk seçeneğiyle dikkat çeken, 64 GB dahili hafızaya ve 4 GB RAM’e sahip bir cep telefonudur. Çift SIM kart desteği sunan bu model, sekiz çekirdekli ve 8nm tabanlı Exynos 850 işlemciyle geliyor. 9.1 mm derinlik, 167.7 mm yükseklik ve 78.0 mm genişlik ölçülerine sahip olan Galaxy A14, su sıçramalarına karşı dayanıklı değil. Android 13 ile yüklü gelirken Android 14 güncellemesini de alıyor.1080×2408 (FHD+) çözünürlüğünde 6.6 inç PLS ekranı var. 50 MP arka ve 13 MP ön kamera çözünürlükleriyle fotoğrafçılık deneyimi tatmin edici düzeyde oluyor. Parmak izi okuyucu, 5000 mAh pil gücü, hızlı şarj özelliği, ve çeşitli sensörlerle donatılmıştır. Kutu içeriğinde SIM çıkartma iğnesi ve Type-C USB kablosu bulunuyor.

Akıllı saat satın almayı düşünenler için de Samsung Galaxy Watch 5 Pro akıllı saat, 5.999 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. Bu akıllı saat, modern teknolojiyi zarif bir tasarımla birleştirerek günlük yaşamınızı kolaylaştırmak için tasarlanmış. Siyah silikon kordonu ve titanyum gövdesiyle dikkat çeken bu saat, 1.4 inç Super AMOLED dokunmatik ekranı ve safir kristal ekran koruması ile hem şık hem de dayanıklıdır. 2.4 GHz ve 5 GHz Wi-Fi bağlantı seçenekleri, adımsayar, GPS, kalp ritmi ölçme gibi temel özelliklerin yanı sıra su geçirmezlik, uyku takibi, mikrofon ve hoparlör gibi ekstra özellikleri ile dikkat çekiyor. 590 mAh gücündeki bataryası, Exynos W920 çipi ile birleşerek yüksek performans sunuyor. Sağlık ve yaşam takibinde nabız monitörü, kandaki oksijen seviyesi ölçümü, kan basıncı ölçümü gibi gelişmiş özellikler sunar. Spor ve aktivite takibinde ise bisiklet, fitness, koşu gibi çeşitli spor modlarına destek verir. Akıllı bildirimler, müzik çalar kontrolü, Google Asistan ve Bixby gibi servis ve uygulamalara erişim sağlar. Samsung Galaxy Watch5 Pro, sağlık, spor ve günlük yaşamınızı destekleyen akıllı bir yardımcıdır.

Kablosuz kulaklık satın almak isteyenler için iki farklı ve uygun fiyatlı seçenek var. Bunlardan ilki 599 TL fiyat etiketiyle sunulan Nokia TWS 521 Bluetooth Kulaklık. Nokia TWS 521 Bluetooth Kulaklık, kristal netliğinde telefon görüşmeleri ve müzik deneyimi sunuyor. Dual mikrofon ENC teknolojisi sayesinde, dört mikrofonlu yapısı ile dış ortam gürültülerini etkili bir şekilde azaltırken, Bluetooth 5.1 bağlantısı kesintisiz bir iletişim sağlıyor. Dokunmatik kullanım özelliği, kullanıcı dostu bir deneyim sunarken, güçlü bass performansı müzik dinlerken sizi adeta bir konser atmosferine taşıyor. 28 saate varan çalma süresi, şarj derdini unuttururken, IPX5 su koruma özelliği ile yağmurda bile müziğin keyfini çıkarmanıza olanak tanıyor. Konforlu ve güvenli kullanımı ile gün boyu kulaklarınızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz Nokia TWS 521, gürültülü ortamlarda bile mükemmel bir dinleme ve konuşma deneyimi vaat ediyor.

Xiaomi Buds 3T Pro TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık ise 1.299 TL’ye satılıyor. Bu ürün beyaz, yeşil ve siyah renk seçenekleriyle dikkat çekiyor. Aktif Gürültü Önleme (ANC) özelliği sayesinde dış dünyanın gürültüsünü engelleyerek, müzik dinleme deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyor. Bluetooth 5.2 versiyonu ile hızlı ve stabil bir bağlantı sunan bu kulaklık, 24 saatlik uzun pil ömrüyle gün boyu kesintisiz kullanım imkanı sağlıyor. Suya ve tere dayanıklı yapısıyla spor yaparken veya dışarıdayken dahi rahatlıkla kullanılabilir. 32 Ohm nominal empedansı ve DLC diyaframı ile kaliteli ses deneyimi sunan kulaklık, ayrıca ortam sesi modu sayesinde çevrenizdeki sesleri duymanıza olanak tanıyor. Android, iOS ve Windows ile uyumlu olan Xiaomi Buds 3T Pro, bilgisayar ve telefon gibi cihazlarla kolayca eşleşebilir. Dahili mikrofonu ile aramalarınızı net bir şekilde yapabilirsiniz. Müzik dinleme, oyun oynama veya film izleme gibi farklı kullanım senaryoları için ideal olan Xiaomi Buds 3T Pro, teknoloji ve tasarımı bir arada sunan mükemmel bir seçenektir.

Evinin veya iş yerinin havasının temizliğine önem verenler için bu hafta A101’de dikkat çeken bir ürün var. TCL Breeva A1C Hava Temizleyici, 35 m²’ye kadar olan alanlarda etkili bir hava temizleme deneyimi sunuyor. Dört kademe hava temizleme sistemi ile donatılmış bu cihaz, saatte 230 m³ hava debisi sunarken, en düşük 26 Db ses seviyesi ile dikkat çekici bir sessizlik sunuyor. Uyku modu, zamanlayıcı, HEPA ve karbon filtreler gibi özellikleriyle her türlü ihtiyaca cevap veriyor. Ayrıca, dijital gösterge, filtre değişim uyarısı, hava kalitesini ölçme, hızlı ve otomatik modlar gibi kullanıcı dostu fonksiyonlarla donatılmış. Renkli LED uyarılar, sessiz çalışma özelliği, toz sensörü, tuş kilidi ve Wi-Fi bağlantısı gibi modern teknolojilerle zenginleştirilmiş olan TCL Breeva A1C, 360° hava temizliği sağlayarak yaşam alanlarınızı daha sağlıklı ve temiz hale getiriyor. 2.199 TL’lik fiyattan satışta bulunuyor.

A101 29 Şubat 2024 TV ürünleri

A101 29 Şubat 2024 TV ürünlerine baktığımızda, 20.000 TL üzerinde fiyata sahip iki model dikkatimizi çekiyor. Bunlardan ilki, 26.999 TL fiyattan satılan Toshiba 70UL4C63DT 70″ Ultra HD 4K Smart LED TV, ev eğlencesini bir üst seviyeye taşıyor. 178 cm geniş ekranıyla, E sınıfı enerji verimliliği sunan bu televizyon, göz alıcı 4K Ultra HD görüntü kalitesiyle dikkat çekiyor. 3 HDMI girişi, dahili Wi-Fi özelliği, 2 USB Media Player bağlantısı ve Wireless Display özelliği ile çeşitli cihazlarınızı kolayca bağlayabilir ve içeriklerinizi büyük ekranda keyifle izleyebilirsiniz. Exxen, Youtube, Netflix ve Prime Video gibi popüler uygulamalara erişim imkanı sunarak, sevdiğiniz filmleri, dizileri ve videoları keşfetme olanağı sağlar.

Philips 55PUS7608 55″ UHD Smart LED TV, ise 21.999 TL’lik fiyattan satılıyor. 139 cm ekran boyutu ile dikkat çeken bu televizyon, E sınıfı enerji verimliliği ile çevreye duyarlı bir seçenek sunuyor. Dolby Vision ve Dolby Atmos desteğiyle sinema kalitesinde görüntü ve ses deneyimi vaat eden bu model, ekran yansıtma özelliği sayesinde mobil cihazlarınızdan içerikleri kolayca TV ekranına taşımanıza olanak tanır. 3 adet HDMI girişi, 20W ses çıkış gücü ve 2 adet USB Media Player portu ile zengin bağlantı seçenekleri sunar. Dahili Wi-Fi özelliği ile internete kolayca bağlanabilir, 4K Ultra HD çözünürlüğü ile keskin ve net görüntüler elde edebilirsiniz. Smart TV özellikleri sayesinde Youtube, Netflix, Prime Video gibi popüler uygulamalara erişim sağlayarak, evinizin konforunda sınırsız eğlenceye ulaşabilirsiniz. Philips 55PUS7608, zengin özellikleri ve üstün performansı ile ev eğlencesini bir üst seviyeye taşıyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER