Fırsatlar

256 GB kapasiteli Samsung Galaxy A54’te 3.500 TL’lik avantaj var

galaxy a54 inceleme

Samsung’un büyük ilgi gören orta segment Android telefonlarından bir tanesi olan Samsung Galaxy A54 5G için dikkat çekici bir fırsat var. Samsung Shop Online’da 18.999 TL’lik tavsiye edilen satış fiyatıyla sunulan bu akıllı telefonun siyah ve beyaz renk seçenekleri, Amazon.com.tr’de Prime üyelerine 15.499 TL gibi, 3.500 TL gibi dikkat çeken bir fiyat avantajıyla sunuluyor. Yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz yeşil renk ise 16.949 TL’ye satılıyor.

Samsung Galaxy A54 5G özellikleri

Samsung Galaxy A54 5G’nin 6.4 inç FHD+ Super AMOLED Sonsuz-O ekranı, geniş görüntüleme açısıyla dışarıda bile net ve canlı görüntüler vadediyor. 120 Hz’lik akıcı yenileme hızı, her dokunuşunuzda ve kaydırmanızda sorunsuz bir deneyim sağlıyor.

Galaxy A54 5G’de bulunan VDIS ve genişletilmiş Optik Görüntü Sabitleyici (OIS) özelliği, hareket halindeyken bile hatasız video çekimleri yapmanıza olanak tanıyor. Otomatik çerçeveleme ve odaklanma, yüksek kalitede video kaydını artık herkes için kolay hale getiriyor.

Cihazın gücüne güç katan sekiz çekirdekli işlemci, kesintisiz performans ve artırılmış kapasite ile kullanıcı deneyimini üst düzeye taşıyor. Oyunlardan uygulamalara, çoklu görevlerden yoğun iş akışlarına kadar tüm ihtiyaçlarınıza hızla yanıt veriyor.

Ve unutmayın, Galaxy A54 5G sadece güçlü bir performans sunmakla kalmaz, aynı zamanda zorlu koşullar altında bile güvenilirliğini korur. IP67 Su ve Toza Dayanıklılık derecesiyle her maceranıza eşlik edecek dayanıklılığa sahiptir. Dolby Atmos destekli stereo hoparlörleri ise, sizi derin ve etkileyici bir ses deneyiminin içine çekiyor.

Video: Samsung Galaxy A54 5G incelemesi

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER