Eğlence

2009’dan beklentiler: PSP 3000

Biliyoruz, PSP 3000 çoktan çıktı. O halde 2009’da PSP 3000’den beklentimiz ne? Belki bu ürüne 2009’da bir güncelleme yapılabilir diye bekliyoruz. Hiç şüphe yok ki, PSP’nin oyun arenasındaki sihri biraz azaldı, öte yandan ufak değişiklikler ve daha parlak bir ekranla ortaya çıkan PSP 3000 bu sihri geri kazandırmada yeterli olamadı.

PSP 3000 fazla bir olumlu etki yapmasa da, PSP mobil oyun alanında en güçlü olmaya devam ediyor. Tabii güçlü medya ve ağ özellikleri ile büyük bir hayran kitlesi de PSP’nin hakimiyetini güçlendiren etkenler arasında sayılabilir. Eğer PSP 2009’da yerini korumak hatta daha da sağlamlaştırmak istiyorsa, o halde Remote Play özelliği daha iyi hale getirilmeli, PS3 oyunları ile etkileşim arttırılmalı ve internet üzerinden TV desteği eklenmeli.

Ayrıca daha gelişmiş bir ekran ve analog çubukların bulunacağı söylenen PSP 4000 ile ilgili dedikodu kazanları da kaynamaya başladı. Her ne kadar Sony bu dedikoduları yalanlasa da, görüldüğü kadarıyla kolları da sıvadı gibi duruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER